reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wyobrazcie sobie sytuację spacer w cieniu 20 st w sloncu na bide 23 goraco bez ani jednej chmurki bez wiatru, mój maly ubrany w krótkie body i przykryty pieluszka tetrowa, sąsiadka ubrala syna w gruba bluze, ciepłe spodenki i dosc ciepla czapke i teraz pytanie ktora przesadzila?

Szczerze to i Ty i ona, Ona na pewno za grubo a Ty moim zdaniem oczywiście teoszke jednsk za lekko, przydałaby się lekka bluzeczka z długim i git [emoji3] ja tez miałam dziś taka pogode jak byłyśmy z mama na spacerze i z malutka o 16 i mimo tego, ze w słońcu właśnie cieplutko ale w cieniu już zawiewało to cienka czapeczka była, kocyk odkryty, body z krótkim, spodenki, skarpety i cienki sweterek zapinany :)

W sensie same body z krótkim ubrałas i nic do tego? :D ja jednak wyznaje ta zasadę + 1 warstwa więcej niż my czyli ja miałam adidasy skarpety legginsy i bluzkę cienka s długim to malutka teoszke cieplej, bo jednak dziecko leży bez ruchu w wózku i jest mu chłodniej. Ale wiadomo każdy ubiera jak uważa :)

reklama
Szczerze to i Ty i ona, Ona na pewno za grubo a Ty moim zdaniem oczywiście teoszke jednsk za lekko, przydałaby się lekka bluzeczka z długim i git [emoji3] ja tez miałam dziś taka pogode jak byłyśmy z mama na spacerze i z malutka o 16 i mimo tego, ze w słońcu właśnie cieplutko ale w cieniu już zawiewało to cienka czapeczka była, kocyk odkryty, body z krótkim, spodenki, skarpety i cienki sweterek zapinany :)

W sensie same body z krótkim ubrałas i nic do tego? :D ja jednak wyznaje ta zasadę + 1 warstwa więcej niż my czyli ja miałam adidasy skarpety legginsy i bluzkę cienka s długim to malutka teoszke cieplej, bo jednak dziecko leży bez ruchu w wózku i jest mu chłodniej. Ale wiadomo każdy ubiera jak uważa :)
Masz rację :)
też tak robię :)
Dziecko tylko leży a my w ruchu nam goraco a dziecku tak moze już nie być i lepiej jedna warstwa więcej :)

Czapeczka leciutka byla ale za 30 min ubralam jeszcze spodenki i bluzeczke :) juz sama nie wiem jak dziecko ubierac jak jest tak cieplo :( bo nie chce tez przegrzac zeby mi potem nie chorowal heh

Uśmiech dla kochanych cioc :)

Załączniki

• collage-1539203739854.jpg
    collage-1539203739854.jpg
    426,1 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Czapeczka leciutka byla ale za 30 min ubralam jeszcze spodenki i bluzeczke :) juz sama nie wiem jak dziecko ubierac jak jest tak cieplo :( bo nie chce tez przegrzac zeby mi potem nie chorowal heh
Tez mam największy problem z ubieraniem. Na noc np zakładam synkowi 2warstwy, bo jak sie budzę to mnie telepie. Poza tym wydaje mi się, że jego rożek daje mniej ciepla niż nasza kołdra. Na spacerach w taką ciepłą pogodę jak dziś płacze a jak jest chłodniej to śpi więc zmarzluchem chyba nie jest

Do góry