reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale wam zazdroszczę ze wam fak dzieci ładnie śpią w łóżeczkach ... moja ciagle sie pręży z tym brzuszkiem, zmiana mleka, a od wczoraj znowu mamy kryzys, śpi mi na czyja i ciagle ja brzuszek przebudza... już nie mam siły, co biedna zaśnie to zaraz ja wygina... kiedy to się skoczy...
Próbowałaś żeby spala na brzuchu? Wtedy naturalnie masuje sobie brzuszek i pewnie mniej by się przebudzala.

reklama
No Twoja to już taka fajniusia duża dziewczynka [emoji5] moja to jeszcze ma luzu w ciuszkach, które jej zakładam na 62 cm, ale właśnie tez wole luźniejsze i większe podwinać niż żeby sie męczyła w takich na styk :)
No i super :) to się nazywa recykling odzieżowy :)
Jasne jutro porobie zdjęcia i wstawię wszystko co kupiłam :)
Karolina , napisałam ci wiadomość na priv. :)

@klaudiaa975 jak się mieszka samej z Alicją?
Dobrze :) mała właśnie się bawi, a ja leżę , oglądam :) pewnie zaraz będzie chciała jeść i spać. Ja w tym czasie posprzątam , obiad nastawie albo też pójdę spać. W południe zazwyczaj wychodzimy i wracamy popołudniu. Czekamy na kąpanie i spać :) jakoś leci dzień za dniem :)

Dziewczyny wiem że są tu mamy których dzieci miały alergie na zielone pampersy. Powiedzcie mi proszę jak ona wygląda???? [emoji33][emoji33]
Maja ma cała pupe czerwona w takie drobne krosteczki [emoji33]
Do tej pory używałam białych pampersow. Od nie całego tygodnia zielonych bo zielone miałam 2.

Próbowałaś żeby spala na brzuchu? Wtedy naturalnie masuje sobie brzuszek i pewnie mniej by się przebudzala.
Może dobra rada :) mój śpi niby znośnie. Budzi się powiedzmy co te 3 godziny ale jeśli jest położony na brzuszku to okresy snu nocnego ma dłuższe.
Ja w zasadzie przez poltorej wojewodztwa :D pol lubuskiego i zachodniopomorskie :D
Od nas tu jest dobry dojazd nad morze :) odkąd powstało s3 to już w ogóle migiem. My 3 godziny i jesteśmy koło Międzyzdrojów ale ty masz jeszcze bliżej:) szkoda tylko że ta droga ciągle w remoncie. W sezonie wciąż korki. Jak jadę i widzę auta co się zdarzyły w korkach to aż mnie szczyka w kościach... W góry mamy ok 3,5h powiedzmy. Właśnie za niecały miesiąc jedziemy do Świeradowa zdroju. Ja ubolewam że Kraków i ojców mamy tak daleko. Bardzo bym chciała się tam wybrać. No i jeszcze Zakopane:D

Powiem wam że wczoraj mąż mi opowiadał że jakie jego ziomek z siłowni miał zostać ojcem. I został. Ale żona zmarła po porodzie. Masakra... jakoś smutek mnie ogarnął.
Po wczorajszych ćwiczeniach mam dziś zakwasy :) co by nie powiedzieć to najprzyjemniejszy rodzaj bolu jaki znam :)
Po wczorajszym spacerze w plener mam zaś sowy w sensie kanie na obiad. Dużo tu ich koło mnie :)

reklama
Dziewczyny wiem że są tu mamy których dzieci miały alergie na zielone pampersy. Powiedzcie mi proszę jak ona wygląda???? [emoji33][emoji33]
Maja ma cała pupe czerwona w takie drobne krosteczki [emoji33]
Do tej pory używałam białych pampersow. Od nie całego tygodnia zielonych bo zielone miałam 2.
Wlasnie takie krostki i skupiska tych krostek.. moja sie tego nabawila od zielonych pampkow i nie moge ich sie pozbyc.. tzn teraz jest drugie stadium juz,bo te krostki jakby popekaly i sie goi.. nie wolno smarowac sudocremem bo pogorszysz.. ja smaruje linomagiem kremem i posypuje maka ziemniaczana po kazdej zmianie pieluszki i kapiele w krochmalu ;) no i pupke myje pod kranem ;) co mala wrecz uwielbia :D

Do góry