Ale wam zazdroszczę ze wam fak dzieci ładnie śpią w łóżeczkach ... moja ciagle sie pręży z tym brzuszkiem, zmiana mleka, a od wczoraj znowu mamy kryzys, śpi mi na czyja i ciagle ja brzuszek przebudza... już nie mam siły, co biedna zaśnie to zaraz ja wygina... kiedy to się skoczy...A tak mi sie spi o 10 rano
reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
anulka1991
Ja nie chce zaszkodzić mojemu maluszkowi dlatego ciezko mi czasem z wyborem ubioru dlatego ubralam malego cieplej ale teraz popatrzylam na ubiory dzieciaczkow tu z forum wiec juz mniej wiecej wiem jak malego ubierac na noc ubieram pajaca i do tego spiworek na zimę mam kolderke i ewentualnie spiworek ale taki duzo cieplejszy. Dalam zdjecie wczesniej i tak poki co sypiaTez mam największy problem z ubieraniem. Na noc np zakładam synkowi 2warstwy, bo jak sie budzę to mnie telepie. Poza tym wydaje mi się, że jego rożek daje mniej ciepla niż nasza kołdra. Na spacerach w taką ciepłą pogodę jak dziś płacze a jak jest chłodniej to śpi więc zmarzluchem chyba nie jest
Anulaa88
Mój sypia tylko w pajacu + rożek lub kocyk[emoji4] a w domu średnio mam teraz 20 stopni[emoji4]Tez mam największy problem z ubieraniem. Na noc np zakładam synkowi 2warstwy, bo jak sie budzę to mnie telepie. Poza tym wydaje mi się, że jego rożek daje mniej ciepla niż nasza kołdra. Na spacerach w taką ciepłą pogodę jak dziś płacze a jak jest chłodniej to śpi więc zmarzluchem chyba nie jest
Vanilia120
Ja schudlam juz 20 kg w miesiąc i brzuch poszatkowany po schudnieciu i jeszcze 5 kg
Zazdroszczę że tyle zrzucilas, ale nie zazdroszczę rozstępów samo Ci tyle spadło w dół?
Ja na noc ubieram pajaca i malego przykrywam kocykiem. A w pokoju mamy gdzieś 24 stopnie.
A u nas wczoraj było 23 stopnie i małemu założyłam body z długim rękawem, na to kaftanik też z długim rękawem i cienkie polspioszki na nogi. I przykryłam go kkcykiem, bo jednak w cieniu wiał chłodniejsze wiatr. I ttm samym kocem przykrywam go na noc.
Ostatnia edycja:
GorzkaPomarańcza
Tez wczesniej mial jedną warstwę ale miał chłodny kark, teraz jak sprawdzam to jest ciepłyMój sypia tylko w pajacu + rożek lub kocyk[emoji4] a w domu średnio mam teraz 20 stopni[emoji4]
G
gosc12
Gość
Tym bardziej ,że jak się śpi to zimniejMasz rację
też tak robię
Dziecko tylko leży a my w ruchu nam goraco a dziecku tak moze już nie być i lepiej jedna warstwa więcej
Anulaa88
Mój ma kark w san raz. Ani zimny ani gorący [emoji4] Wiem, że mu odpowiada, bo jak jest za ciepło to płacze.Tez wczesniej mial jedną warstwę ale miał chłodny kark, teraz jak sprawdzam to jest ciepły
G
gosc12
Gość
A gdzie mieszkasz ?U mnie to tylko mam 3 trasy na spacery i to nic specjalnego bo bez chodnikow az strach isc z dzieckiem bo jezdza jak wariaty
reklama
Anulaa88
@klaudiaa975 jak się mieszka samej z Alicją?