reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzisiaj przyszła paczka małej z allegro kupiłam parę rzeczy od jednej osoby . Juz na teraz ma tyle ubranek a ja nie wiem na co , co chwilę coś dokupuje Zobacz załącznik 906301 Zobacz załącznik 906302 Zobacz załącznik 906303 Zobacz załącznik 906304 Zobacz załącznik 906305

Śliczne ciuszki :) nie dziwie się, ja tez tak mam hah, ale u mnie jednak rozsądek przemówił i już na 68/74 nakupowalam, bo na 62 teraz nosi to ma pełne szuflady ciuszków [emoji28] ale później posprzedaje tez w paczkach po 20-30 sztuk i zarobię na następne większe [emoji3]

reklama
Byliśmy 4godziny nad morzem aż mnie policzki pieką od słońca i wiatru.
Iza cały czas spała, w restauracji po kolacji ją nakarmilam i spala aż jak dojechaliśmy do domu. Teraz wykąpana zajada cyca i mam nadzieję że pójdzie spać bo ja już padam
Zazdroszczę :) fajnie tak blisko morza mieszkac , ja to muszę przez pół Polski :)

Śliczne ciuszki :) nie dziwie się, ja tez tak mam hah, ale u mnie jednak rozsądek przemówił i już na 68/74 nakupowalam, bo na 62 teraz nosi to ma pełne szuflady ciuszków [emoji28] ale później posprzedaje tez w paczkach po 20-30 sztuk i zarobię na następne większe [emoji3]
Ja już zakładam małej na 68 już prawie większość i podwijam żeby miała luźniej bo taki mały pączus z niej , z 62 juz mniej . Też na 74 będę szukać albo nawet na 80 jak coś się trafi .
Po synku też zawsze wszystko sprzedawałam żeby nie leżało i zawsze parę złotych na kolejne większe kupić . Dzisiaj też sprzedalam po nim kurtke i parę ubrań , dziewczyna przyjechała :)

Dla dziewczynek wszystko teraz takie fajne że ciężko się czasem opamiętac żeby czegoś nie kupić :)
Pochwal się jutro co Ty upolowalas tam u mamy ;) :)

Ja byłam prywatnie w 6 tygodniu ale właśnie lekarz nic nie mówił żeby przyjść ponownie do kontroli, więc już sama nie wiem bo co chwilę czytam, że Wy idziecie zaraz po raz drugi :D
U mnie wyszlo wszystko dobrze i pytalam czy musze ponownie isc za jakis czas to lekarka powiedziała ze jak wszystko dobrze to nie musimy przychodzic ponownie :)

reklama
Ja już zakładam małej na 68 już prawie większość i podwijam żeby miała luźniej bo taki mały pączus z niej , z 62 juz mniej . Też na 74 będę szukać albo nawet na 80 jak coś się trafi .
Po synku też zawsze wszystko sprzedawałam żeby nie leżało i zawsze parę złotych na kolejne większe kupić . Dzisiaj też sprzedalam po nim kurtke i parę ubrań , dziewczyna przyjechała :)

Dla dziewczynek wszystko teraz takie fajne że ciężko się czasem opamiętac żeby czegoś nie kupić :)
Pochwal się jutro co Ty upolowalas tam u mamy ;) :)

No Twoja to już taka fajniusia duża dziewczynka [emoji5] moja to jeszcze ma luzu w ciuszkach, które jej zakładam na 62 cm, ale właśnie tez wole luźniejsze i większe podwinać niż żeby sie męczyła w takich na styk :)
No i super :) to się nazywa recykling odzieżowy :)
Jasne jutro porobie zdjęcia i wstawię wszystko co kupiłam :)

Do góry