Vanilia120
Fanka BB :)
Ładny ale na pewno srebrny
Niby próba jest wybita, ale kto to wie czy to koło srebra leżało? z ciekawości chyba męża do zlotnika wyśle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładny ale na pewno srebrny
No tak wyszlo kolo 20 ze chyba kolka pierwszy raz mi sie tak bardzo prezyl i plakal az nie wiedzialam co robić na szczescie pomoglo w pewnym stopniu cieply oklad z pestek wisniMojej uśmiech z buzi nie schodzi całymi dniami i nocami
Może coś mu dolega ? Brzuszek ?
Spodnie z pepco za 4 zł, bluza w paczce gdzie sztuka wychodziła 1zl z licytacji na Allegro, a czapka i butki dostaliśmy hehe wiec ładne ciuszki po taniościMamusia stroi swoja mala ksiezniczke my dzis na spacerze w polarku i caly spacer o dziwo przespalismy
Moja 6 tyg skoczyła w czwartek i ważyła 4300Mój mały w piątek skończył 6 tygodni i dzisiaj waży 5710g. Polozna powiedziała, żeby przepajać wodą. Nie będę dziecka głodzić jak jest karmiony prawie wyłącznie piersią. Duży sie urodził to musi dużo przybierać moim zdaniem. Na początku był stres, że za mało przybiera więc jednak wolę w tą stronę
Jak by tak było to można niezły biznes na tym zrobić daj znacNiby próba jest wybita, ale kto to wie czy to koło srebra leżało? z ciekawości chyba męża do zlotnika wyśle
Biedny .. bardzo płakał ? Długo ?No tak wyszlo kolo 20 ze chyba kolka pierwszy raz mi sie tak bardzo prezyl i plakal az nie wiedzialam co robić na szczescie pomoglo w pewnym stopniu cieply oklad z pestek wisni
Szybko. Ja po 8,5 tygodniaPo jakom czasie dostaliście okres? Bo mi mija równe 6,5 tyg od porodu i właśnie go dostałam
Niby próba jest wybita, ale kto to wie czy to koło srebra leżało? z ciekawości chyba męża do zlotnika wyśle
Po jakom czasie dostaliście okres? Bo mi mija równe 6,5 tyg od porodu i właśnie go dostałam