reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja nie zazdroszcze u Ciebie bo nie wyobrazam sobie takich pobudek w nocy na dluzsza mete moj to taki mały spioch :)

U nas na ogóle pierwsza pobudka ok 24 a później 2,4,6 chociaż poprzedniej nocy była 24 i 4 i 6 i 9 :) ale bywają też noce z pobudka co godzinę. Co godzinę jak wezmę młodego do nas karmie i on usnie i ja też i zje za mało to się budzi co chwilę a jak go przypilnuje żeby zjadł porządnie to dłuższe przerwy są.
Podchodzę do tego jakoś na spokojnie , inaczej niż z pierwszym dzieckiem. To wszytko minie trzeba przeczekać i już :)

IMG_20181007_165621.jpg

Załączniki

• IMG_20181007_191208.jpg
    IMG_20181007_191208.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 102
  • IMG_20181007_165621.jpg
    IMG_20181007_165621.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 432
reklama
A u mnie jak Malwinka usnie po 23 to budzi się zazwyczaj 4.30- 5 a potem tak 7-8 zje i dalej śpi nakarmię ja i odrazu odkładam do kołyski i gaszę światło , wcześniej po pierwszej pobudce zostawiałam ja i spala już z nami a teraz już za każdym razem odkładam :) dzisiaj moja mama już jej spineczke zakładała we włosy ale nie mam zdjęcia , na allegro muszę poszukać fajnych spineczek żabek żeby wpiąć na niedzielę , zresztą za jakis czas trzeba będzie wpinać żeby w oczka nie leciało :)

Do góry