reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

IMG_1837.JPG

Minka pod tytułem „mama lepiej oddaj mi butle”

Wyszłam na spacer i wcale nie czuje jednak tej ładnej pogody jaką zapowiadali

Załączniki

• IMG_1837.JPG
    IMG_1837.JPG
    569,5 KB · Wyświetleń: 392
reklama
Ona mnie rozbraja tymi minami, aż zaczęłam robic takie mixy z wczoraj i dziś podsumowanie hah
IMG_2393.JPG
9F0913C4-3205-4AD8-8EFD-4C1CD7DEE0FD.jpg

Aż muszę sobie to na pewno pod koniec miesiąca jak będę wybierała najlepsze do jej albumu to na bank wydrukuje :)

Załączniki

• IMG_2393.JPG
    IMG_2393.JPG
    379,9 KB · Wyświetleń: 303
  • 9F0913C4-3205-4AD8-8EFD-4C1CD7DEE0FD.jpg
    9F0913C4-3205-4AD8-8EFD-4C1CD7DEE0FD.jpg
    285,5 KB · Wyświetleń: 306
reklama
Hah miejmy nadzieje, ze jednak to nie koniec zmian i będzie w moim kierunku. Na pewno włoski jej jaśnieją no i kąciki oczu i kształt ma taki jak ja i usta, reszta rzeczywiście czysty Bartek [emoji5][emoji16]
Mój też bardzo do ojca podobny niby a mi się cały czas wydawało, że do mnie. Po mnie ma chyba tylko usta [emoji15] [emoji16]

Do góry