reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Cenowo da rade przeżyć? :) ja mam do smyka w sumie -20 % na ciuchy to może za miesiąc bym tez tam spojrzała na kombinezony tego typu i na 68/74 cm kupiła na cała zimę już :)
Akurat było 30% na zimową kolekcję i wszystko zapłaciłam 160 zl. A to spore 68 myślę że do końca zimy wystarczy. 74 mam po Szymku jak by co;)

reklama
W takiej radości witamy dzień :D
IMG_20181005_070701_600x800.jpg

Załączniki

• IMG_20181005_070701_600x800.jpg
    IMG_20181005_070701_600x800.jpg
    144,5 KB · Wyświetleń: 339
Moja kończy w niedzielę 10 tygodni i z dnia na dzień też już coraz więcej gada. :) Słodkie to jest [emoji173]️ patrzy prosto w oczy i "rozmawia" , a dzisiaj jak ja całowałam w nosek to za każdym razem się śmiała i machała rączka :D
O matko 10 tygodni ale to brzmi. Dopiero się te dzieciaki rodziły [emoji16] przeraziłas mnie teraz bo zdałam sobie sprawę ile to już czasu [emoji16][emoji16]

Nie chwal dnia przed zachodem [emoji16] a tak serio to zazdroszczę, ale z drugiej strony tez każde dziecko inne i każdy dzień rożny, ale najdłużej to spała kiedyś od 20-2. Ale i tak nie narzekam, mam grzeczna córcie i nie meczy zbytnio [emoji28][emoji4]
Moja też się kochana zrobila. W dzień śpi, wstaje, bawi się, rozgląda, gada , zje i do spania :) nocki gorsze ale nie narzekam .od 19/20 śpi do 23/24 potem do 2, 4. 5 i od 5/6 do 7/8 :)

reklama
U nas powrócił temat "mam problem z kupką" :(
Już 3 dzień się masujemy, robimy rowerek i dalej nic. Podajemy też espumisan...
Mały aż bordowy na buźce

Do góry