G
gosc12
Gość
Taka jest ciągle. Płacze tylko jak śpiąca i głodna , tak to wulkan energii i radości. Daje tyle szczęściaŚliczna , zawsze taka uśmiechnięta i wesoła:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka jest ciągle. Płacze tylko jak śpiąca i głodna , tak to wulkan energii i radości. Daje tyle szczęściaŚliczna , zawsze taka uśmiechnięta i wesoła:*
Nam przeszło po lactulosieU nas powrócił temat "mam problem z kupką"
Już 3 dzień się masujemy, robimy rowerek i dalej nic. Podajemy też espumisan...
Mały aż bordowy na buźce
W sumie tylko trzeba zgłosić w kancelarii..podać wszystkie dane. Jeśli chrzestni są z innej parafii, to muszą dostarczyć zaświadczenia, że mogą nimi być (chyba, że są po ślubie, to nie ma takiej konieczności) - tak to u mnie wygląda [emoji16]Jakie są formalności do załatwienia przed chrztem?
Dobry jest ☺ haha mała wygląda na tym zdjęciu jakby stała ☺ to ile mała ma wzrostu że 62 jest za duże? Ja mojemu już 68 zakładam ubranka bo 62 to body już mu za bardzo wpina się w pieluchę.Nam dzisiaj przyszedł kombinezon kupiony na Olx , jak nowy za 40 zł Reserved rozmiar 62 . I jeszcze za duży .. dotykal jej do buzi to zaczęła lizać języczkiem i buzia otwarta na zdjęciu miał być na chrzest , no nic może jeszcze urośnie do końca pazdziernika żeby głową dobrze wystawała Zobacz załącznik 904471 Zobacz załącznik 904470
Ale ty karmisz go piersią czy mm? Na mm dzieci zazwyczaj dłużej śpiąTo tylko moj Marcel taki grzeczny i spi praktycznie noc w noc od 22-6? czasem robi podudke na jedzonko o 4 ale to rzadkosc ale za to w dzien nadrabia bo praktycznie jak w zegarku glodny do 2-2.5 godz
Ja córce zmieniałam na łóżku ☺ a teraz z małym nie opłaca mi się z nim kłaść bo on się najada w 15 min i odkładam go do łóżeczka i zasypia ☺To chyba nie ma zasady mój je w nocy 2 razy (jeśli 6 rano nazywamy nocą), a waży ponad 6kg
Zawsze się zastanawiam nad argumentem, że ktoś śpi z dzieckiem, bo łatwiej karmić, nie wstajecie i tak z łóżka żeby zmienić pampersa?
Nie spia dluzej moja w dzien dostaje mm i budzi sie co godzine..Ale ty karmisz go piersią czy mm? Na mm dzieci zazwyczaj dłużej śpią
Skąd masz takie rewelacje ? My byliśmy z małym już raz w szpitalu , ciągle u jakiegoś lekarza i jeszcze nikt nie mówił że wybudzanie jest złe, wręcz na odwrót [emoji39]
Ja tez zmienialam w lozku a mala i tak odkladam po karmieniu w nocy do lozeczkaJa córce zmieniałam na łóżku ☺ a teraz z małym nie opłaca mi się z nim kłaść bo on się najada w 15 min i odkładam go do łóżeczka i zasypia ☺
Nam przeszło po lactulosie
Niestety musimy podawać codziennie bo jak raz nie podałam to znowu problem wrócił. A tak to podaje 2.5nl rano i codziennie 1/2x jest kupka bez wysiłku , bólu brzyszks i płaczu