reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Cenowo da rade przeżyć? :) ja mam do smyka w sumie -20 % na ciuchy to może za miesiąc bym tez tam spojrzała na kombinezony tego typu i na 68/74 cm kupiła na cała zimę już :)
Akurat było 30% na zimową kolekcję i wszystko zapłaciłam 160 zl. A to spore 68 myślę że do końca zimy wystarczy. 74 mam po Szymku jak by co;)

reklama
W takiej radości witamy dzień :D
IMG_20181005_070701_600x800.jpg

Załączniki

• IMG_20181005_070701_600x800.jpg
    IMG_20181005_070701_600x800.jpg
    144,5 KB · Wyświetleń: 341
Moja kończy w niedzielę 10 tygodni i z dnia na dzień też już coraz więcej gada. :) Słodkie to jest [emoji173]️ patrzy prosto w oczy i "rozmawia" , a dzisiaj jak ja całowałam w nosek to za każdym razem się śmiała i machała rączka :D
O matko 10 tygodni ale to brzmi. Dopiero się te dzieciaki rodziły [emoji16] przeraziłas mnie teraz bo zdałam sobie sprawę ile to już czasu [emoji16][emoji16]

Nie chwal dnia przed zachodem [emoji16] a tak serio to zazdroszczę, ale z drugiej strony tez każde dziecko inne i każdy dzień rożny, ale najdłużej to spała kiedyś od 20-2. Ale i tak nie narzekam, mam grzeczna córcie i nie meczy zbytnio [emoji28][emoji4]
Moja też się kochana zrobila. W dzień śpi, wstaje, bawi się, rozgląda, gada , zje i do spania :) nocki gorsze ale nie narzekam .od 19/20 śpi do 23/24 potem do 2, 4. 5 i od 5/6 do 7/8 :)

reklama
U nas powrócił temat "mam problem z kupką" :(
Już 3 dzień się masujemy, robimy rowerek i dalej nic. Podajemy też espumisan...
Mały aż bordowy na buźce

Do góry