reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Dziękuje ;* Nie, wraca do pracy [emoji23]Jakie śliczne a czemu zostajesz sama ? Coś mi umknęło chyba. Mąż wyjeżdża ?
G
gosc12
Gość
Moja upatrzyła sobie szarego króliczkaMoja upatrzyla sobie tez niebieskiego slonika przy karuzeli tez smieje sie do nich i gada ja mam zwykla karuzele nakrecana ale bujak ma inne melodyjki i mala przy nich zasypia
Bujaczek skręcenie jutro , zobaczymy jak mała na niego zareaguje
kasiaczek89pl
My mamy debridat na brzuszek już 2 tyg, mojej to bardzo smakuje dostaje ze strzykawki
Mój tez uwielbia. Ze strzykawki. Floractin z łyżeczki [emoji23] dzięki kroplom będzie potrafił szybko przyjmować inne pokarmu niż cyc [emoji23]
G
gosc12
Gość
Ale wieczorem wraca do domu tak ?Dziękuje ;* Nie, wraca do pracy [emoji23]
Bajunia
Do wagi sprzed ciąży to ja też doszłam ale kondycja skóry na brzuchu pozostawia wiele do życzenia plus cellulit jak stąd do kosmosuTo ja znowu odwrotnie. Fizycznie czuję się super, ważę 4kg mniej niż jak zaszłam w ciążę. Za to mam doła natury psychicznej. Także nie wiem co gorsze... Męczy mnie to, że dostarczałam Małemu alergenów, powodując że pewnie bolał go brzuszek przy tych brzydkich kupach (chociaż tłumaczę sobie, że robiłam to nieświadomie), teraz wkurzam się, że mało co mogę jeść. A jeszcze mam wyrzuty sumienia, że pojawiają się gdzieś z tyłu głowy myśli o mm... Ale na razie próbuję z dietą, mam nadzieję że szybko odkryję co Małemu przeszkadza i że nie wpłynie to drastycznie na moje posiłki.
Zwróć uwagę na to jak pierzesz ubranka. U nas wysypka raczej od tego była. Jak wróciłam do mleka to nic mu się nie pogarszało. Krostki zniknęły jak przeprałam wszystko w programie dziecięcym z podwójnym płukaniem i bez płynu do płukania plus prasowanie po lewej stronie. Ale u nas były tylko objawy skórne, bez bólu brzuszka czy brzydkich kup co oznacza zazwyczaj alergię kontaktową
Bajunia
Super pomysł☺ jak te dzieci szybko rosną. Dobrze że są zdjęcia to można cofnąć się w czasie ☺Zrobilismy z mezem psikusa malej i kupilismy jej ramke na zdjecie,taka jaka kupila Michasi i wstawilismy jej zdjecie jak byla mala,narazie takie jakie bylo w domu,a chcemy wywolac inne Zobacz załącznik 904131 a to chce wywolac Zobacz załącznik 904133
reklama
Maljan
U nas wysypki już nie ma, teraz były te kupy więc to już na pewno pokarmowaDo wagi sprzed ciąży to ja też doszłam ale kondycja skóry na brzuchu pozostawia wiele do życzenia plus cellulit jak stąd do kosmosu
Zwróć uwagę na to jak pierzesz ubranka. U nas wysypka raczej od tego była. Jak wróciłam do mleka to nic mu się nie pogarszało. Krostki zniknęły jak przeprałam wszystko w programie dziecięcym z podwójnym płukaniem i bez płynu do płukania plus prasowanie po lewej stronie. Ale u nas były tylko objawy skórne, bez bólu brzuszka czy brzydkich kup co oznacza zazwyczaj alergię kontaktową