reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny mam pytanie do was. Po kompresach na ranie z soli fizjologicznej wargi od wewnątrz chyba są mocno zaczerwienione a mycie przy cewce szczypie. Pomijam że cewka jakoś jest bardziej otwarta :(. Nie chcę już chemii wielkiej używać typu octenispet itp.
Co tu użyć w miarę naturalnego by zapalenie zeszło? Jem już probiotyki też i naturalne jogurty by flora bakteryjna wróciła do normy.

Robiłam już nadmanganianem ale jakoś szczególnie tym razem nie pomógł.
Ugotuj kore debu i rob nasiadowki ;) sciagajaco dziala tez ziele ostrożenia i tez nasiadowki ;)

reklama
Byliśmy wczoraj w galerii handlowej i na środku na ławeczce siedział sobie jakiś facet z wózkiem. Ja patrzę a on wyciąga termo opakowanie i zaczyna karmić tego niemowlaka. Ale super widok :D naprawdę byłam zaskoczona bo pierwszy raz widziałam żeby to facet karmił dziecko w takim miejscu :)
Dobrze ze nie wystawil sztucznego cycka z mlekiem :D [emoji23]
A tak serio, to z pewnoscia fajny widok ;) moj wczoraj czekajac ze mna u ginekologa ,wyciagnal flache i karmil ;)

Dzien dobry,
My już po dziś po mojej wizycie w labolatorium. Dostałam kolekna receptę na zastrzyki, bo wczoraj wzięłam ostatni i myslakam ze już koniec, a tu taki psikus. Myslalam ze już się to skończy, bo po porodzie to tak bolą, brzuch miękki, ciężko się wbić... Mam dzwonic w piątek, będą już mieli wyniki i powiedza czy dalej muszę brać, oby tylko do piątku. A teraz jedziemy z malutka na kontrole bioderek. Trzymajcie kciuki, żeby było już dobrze. I mam nadzieje, ze zważa nam ja :) bo jestem ciekawa ile przybrała przez 3 tygodnie, napewno urosła ;)

Ja pod koniec ciazy I po porodzie dawałam sobie w udo. Wcale tak nie bolalo jak straszyli. Raz po porodzie spróbowałam w brzuch to ciężko było się wbić bo brzuch jak galaretka.

Ja pod koniec ciazy I po porodzie dawałam sobie w udo. Wcale tak nie bolalo jak straszyli. Raz po porodzie spróbowałam w brzuch to ciężko było się wbić bo brzuch jak galaretka.
Ja jeszcze w trakcie ciazy raz spróbowałam w nogę, to przez dwa dni mnie bolała w tym miejscu. Moze jakos złe trafiliśmy, ale stwierdziłam, ze wole już w ten brzuch :p

Tata ubierał. [Emoji16] [emoji23]
1538476563102551389388.jpg

Załączniki

• 1538476563102551389388.jpg
    1538476563102551389388.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 487
reklama
Do góry