reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Faceci sobie dobrze radzą[emoji4] Mój mąż zostaje z Michałem, jak tylko nadarzy się okazja i czasami też po nocce[emoji16]

Najbardziej się boje tego, ze mała cwaniara nagle znudzi się butelka i będzie chciała z cyca, bo tak nieraz robi :D aż dziwne, bo każdy mówi, ze wiadomo dasz raz butle i dziecko odrzucać będzie Ci cyca a tutaj cwaniara mała wie co lepsze

reklama
Ale tak jak mówicie nie ma co panikować, tatuś ma talenta i da rade ze wszystkim :) ja już siedzę z nałożonym na włos specyfikiem co mnie uczynią piękna [emoji23][emoji23]

Bo moje włosy to tragedia :D
IMG_1710.JPG

Załączniki

• IMG_1710.JPG
    IMG_1710.JPG
    674,6 KB · Wyświetleń: 338
Ja daję 2.5 ml ale to może zależy od syropu ? Nie wiem u mnie w ulotce pisze 2.5ml. na forum w necie wyczytałam że się nagle nie odstawia bo znowu dziecko zatwardzi. Ja będę stopniowo zmniejszać dawkę tylko że u nas te zatwardzenie przez to że podaje małemu żelazo . Dawkę żelaza też zmniejszyłam więc może będzie ok

Dzisiaj się załatwiła bez pomocy. Ale dam jej 2.5 na wieczór skoro nie wolno odstawiać

reklama
Dzien dobry,
My już po dziś po mojej wizycie w labolatorium. Dostałam kolekna receptę na zastrzyki, bo wczoraj wzięłam ostatni i myslakam ze już koniec, a tu taki psikus. Myslalam ze już się to skończy, bo po porodzie to tak bolą, brzuch miękki, ciężko się wbić... Mam dzwonic w piątek, będą już mieli wyniki i powiedza czy dalej muszę brać, oby tylko do piątku. A teraz jedziemy z malutka na kontrole bioderek. Trzymajcie kciuki, żeby było już dobrze. I mam nadzieje, ze zważa nam ja :) bo jestem ciekawa ile przybrała przez 3 tygodnie, napewno urosła ;)

Do góry