G
gosc12
Gość
I co tam na wizycie ?Tez zmieniłam pediatrę i po dzisiejszej pierwszej wizycie jestem bardzo zadowolona z wyboru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co tam na wizycie ?Tez zmieniłam pediatrę i po dzisiejszej pierwszej wizycie jestem bardzo zadowolona z wyboru
Mały waży 5140g, waga urodzeniowa była 4200g więc jest ok. Dostaliśmy skierowanie na usg bioderek (poprzednia pediatra powiedziała, że skoro nie mamy ze szpitala skierowania to nie musimy robić). Pewnie i tak nie zdążymy zrobić w czasie tego usg i będziemy musieli iść prywatnie, bo tyle się czeka. Poza tym mamy skierowanie do neurologa ze względu na krwiaczek, który powstał przy porodzie. Mały ma małą przepuklinę i mamy częściej go na brzuszku kłaść. No i dowiedziałam się co nieco o szczepieniach, mamy sobie przemyśleć sprawęI co tam na wizycie ?
Ja po 6 tyg czułam nadal lekki ból przy dotykaniu podczas mycia. Bo po 6 tyg odpadł mi ostatni kawałek szwu. Bardzo długo je miałam i one mnie urażały. Nareszcie nic mnie tam już nie boli.Ściągałyście kiedyś mleko robiąc obiad? hahaha dobrze że mój chłopak tego nie widzi bo to takie sexy że hej
Wiecie że mi ta rana po cięciu jeszcze się nie zagoiła do końca? Minęło ponad półtora miesiąca a ja ciągle walczę przez co boję się iść na kontrolę do ginekologa.
Tak patrzę i patrzę i nie wiem co to jest ☺Jak coś , mam na sprzedaż
Zobacz załącznik 902290
Chyba nosidło[emoji848]Tak patrzę i patrzę i nie wiem co to jest [emoji5]
Ja kupiłam w aptece dr max czy jakoś tak, stacjonarnie. Nie wiem czy to sieciówka. Z tego co słyszałam w niektórych aptekach są nawet na sztuki.@GorzkaPomarańcza gdzie kupiłaś te rurki windi?
Pytałam w dwóch aptekach.. W pierwszej babka na mnie spojrzała jakbym chciała w aptece kupić kilo ziemniaków a w drugiej babka wiedziała o co mi chodzi ale powiedziała że nie ma u nich.
Widziałam np w aptece gemini...Ale gdzie stacjonarnie?