reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jak coś , mam na sprzedaż :)
Screenshot_2018-09-27-15-31-18-018_com.opera.browser.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-27-15-31-18-018_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2018-09-27-15-31-18-018_com.opera.browser.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 579
I co tam na wizycie ? :)
Mały waży 5140g, waga urodzeniowa była 4200g więc jest ok. Dostaliśmy skierowanie na usg bioderek (poprzednia pediatra powiedziała, że skoro nie mamy ze szpitala skierowania to nie musimy robić). Pewnie i tak nie zdążymy zrobić w czasie tego usg i będziemy musieli iść prywatnie, bo tyle się czeka. Poza tym mamy skierowanie do neurologa ze względu na krwiaczek, który powstał przy porodzie. Mały ma małą przepuklinę i mamy częściej go na brzuszku kłaść. No i dowiedziałam się co nieco o szczepieniach, mamy sobie przemyśleć sprawę :)

Ściągałyście kiedyś mleko robiąc obiad? :Dhahaha dobrze że mój chłopak tego nie widzi bo to takie sexy że hej ;)
Wiecie że mi ta rana po cięciu jeszcze się nie zagoiła do końca? Minęło ponad półtora miesiąca a ja ciągle walczę :( przez co boję się iść na kontrolę do ginekologa.
Ja po 6 tyg czułam nadal lekki ból przy dotykaniu podczas mycia. Bo po 6 tyg odpadł mi ostatni kawałek szwu. Bardzo długo je miałam i one mnie urażały. Nareszcie nic mnie tam już nie boli.

@GorzkaPomarańcza gdzie kupiłaś te rurki windi?
Pytałam w dwóch aptekach.. W pierwszej babka na mnie spojrzała jakbym chciała w aptece kupić kilo ziemniaków a w drugiej babka wiedziała o co mi chodzi ale powiedziała że nie ma u nich.
Widziałam np w aptece gemini...Ale gdzie stacjonarnie?

@GorzkaPomarańcza gdzie kupiłaś te rurki windi?
Pytałam w dwóch aptekach.. W pierwszej babka na mnie spojrzała jakbym chciała w aptece kupić kilo ziemniaków a w drugiej babka wiedziała o co mi chodzi ale powiedziała że nie ma u nich.
Widziałam np w aptece gemini...Ale gdzie stacjonarnie?
Ja kupiłam w aptece dr max czy jakoś tak, stacjonarnie. Nie wiem czy to sieciówka. Z tego co słyszałam w niektórych aptekach są nawet na sztuki.

reklama
Do góry