reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jak coś , mam na sprzedaż :)
Screenshot_2018-09-27-15-31-18-018_com.opera.browser.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-27-15-31-18-018_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2018-09-27-15-31-18-018_com.opera.browser.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 580
I co tam na wizycie ? :)
Mały waży 5140g, waga urodzeniowa była 4200g więc jest ok. Dostaliśmy skierowanie na usg bioderek (poprzednia pediatra powiedziała, że skoro nie mamy ze szpitala skierowania to nie musimy robić). Pewnie i tak nie zdążymy zrobić w czasie tego usg i będziemy musieli iść prywatnie, bo tyle się czeka. Poza tym mamy skierowanie do neurologa ze względu na krwiaczek, który powstał przy porodzie. Mały ma małą przepuklinę i mamy częściej go na brzuszku kłaść. No i dowiedziałam się co nieco o szczepieniach, mamy sobie przemyśleć sprawę :)

Ściągałyście kiedyś mleko robiąc obiad? :Dhahaha dobrze że mój chłopak tego nie widzi bo to takie sexy że hej ;)
Wiecie że mi ta rana po cięciu jeszcze się nie zagoiła do końca? Minęło ponad półtora miesiąca a ja ciągle walczę :( przez co boję się iść na kontrolę do ginekologa.
Ja po 6 tyg czułam nadal lekki ból przy dotykaniu podczas mycia. Bo po 6 tyg odpadł mi ostatni kawałek szwu. Bardzo długo je miałam i one mnie urażały. Nareszcie nic mnie tam już nie boli.

@GorzkaPomarańcza gdzie kupiłaś te rurki windi?
Pytałam w dwóch aptekach.. W pierwszej babka na mnie spojrzała jakbym chciała w aptece kupić kilo ziemniaków a w drugiej babka wiedziała o co mi chodzi ale powiedziała że nie ma u nich.
Widziałam np w aptece gemini...Ale gdzie stacjonarnie?

@GorzkaPomarańcza gdzie kupiłaś te rurki windi?
Pytałam w dwóch aptekach.. W pierwszej babka na mnie spojrzała jakbym chciała w aptece kupić kilo ziemniaków a w drugiej babka wiedziała o co mi chodzi ale powiedziała że nie ma u nich.
Widziałam np w aptece gemini...Ale gdzie stacjonarnie?
Ja kupiłam w aptece dr max czy jakoś tak, stacjonarnie. Nie wiem czy to sieciówka. Z tego co słyszałam w niektórych aptekach są nawet na sztuki.

reklama
Do góry