reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My juz po ;)
Ma lekko plaska panewke i mamy kłaść pieluszke tetrowa na pieluche i za 6 tyg kontrola eh mam nadzieje ze wtedy bedzie juz ok :)
Tak sie zastanawiam czy nie byłyśmy za szybko, Jagódka ma 5 tyg a z synem pamiętam byłam później.
Ja byłam z młoda jak miała 4 tyg, im szybciej tym lepiej jak coś się dzieje. Oprócz pieluchowania możesz też robić ćwiczenia odwodzace ;) my też do kontroli mamy, bo młoda ma z jednej strony przykurcz;)

reklama
U nas zawsze zalecaja iść na USG bioderek jak dziecko skończy 2 msc , na wypisie ze szpitala było tak napisane w zaleceniu i pedaitrta tez kazała iść do ortopedy po skończeniu 2 msc nie wcześniej bo wtedy lepiej jest wykształcone lepiej widać , już właśnie nie pamiętam dokładnie dlaczego :)

Ściągałyście kiedyś mleko robiąc obiad? :Dhahaha dobrze że mój chłopak tego nie widzi bo to takie sexy że hej ;)
Wiecie że mi ta rana po cięciu jeszcze się nie zagoiła do końca? Minęło ponad półtora miesiąca a ja ciągle walczę :( przez co boję się iść na kontrolę do ginekologa.

IMG_2215.JPG

Jak coś to na Allegro znalazłam fajne i niedrogie maty interaktywne z wieloma bajerami, dźwiękami itd i w super cenie, 67 zł z wysyłka także chyba zamówimy ;)

Załączniki

• IMG_2215.JPG
    IMG_2215.JPG
    111,2 KB · Wyświetleń: 374
Dziewczyny pampersów nie było w biedrze ale za to kupiłam chusteczki nawilżone 7pak za 17, 45 zł
20180927_154937.jpg

Załączniki

• 20180927_154937.jpg
    20180927_154937.jpg
    734,6 KB · Wyświetleń: 582
reklama
Byłam u innej pediatry. Dużo lepszej , tamta żeby diagnozę postawić musiała książkę otworzyć. A ta pracuje już kupę lat z dzieciakami, prowadziła mnie, Kamila itp.
Kazała dalej podawać Pepti , zrezygnować z delicolu, częściej kłaść na brzuszku bo kładę raz czy dwa dziennie :// , dała skierowanie na USG, te próby wątrobowe wcale nie są podwyższone jak tamta lekarka gadała, a do tego gastro coś tam się nie opłaca jechac bo to tylko konsultacja. Za tydzień jak będzie bez zmian z kupka i bólem brzuszka to będziemy myśleć co dalej.
Tez zmieniłam pediatrę i po dzisiejszej pierwszej wizycie jestem bardzo zadowolona z wyboru :)

Do góry