reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Powiem Ci, że nie jest źle. Myślałam, że nie dam rady tyle tu być ale jakoś leci. Mała dużo śpi, ja też na spanie nie narzekam. Idę spać razem z nią o 21 i śpimy do 8.30-9.00 Z przerwami na karmienie.
Nadrobiłam zaległości z lekturach, robię krzyżówki, sudoku na które od dawna nie miałam czasu, pokupowalam przez neta ubrania dla dzieci, męża i do domu.
Moze przy trojce dzieci to dla Ciebie jak urlop :) mnie strasznie męczył ten klimat, jeszcze opieka do du...

Dzien dobry dziewczyny,
dawno mnie tu nie było, nie mam kompletnie czasu. Od tygodnia jesteśmy w PL, wczoraj przyjechaliśmy do babci na Podkarpacie, ale dziś na wieczór wracamy na Śląsk.
Mała dwa dni temu skonczyla miesiac. Zamowilam w smyku kocyk do zdjec na każdy miesiac do roku życia dziecka, ale za pozno o tym pomyślałam i dopiero dziś jest do odbioru. Przez to musiałam coś innego wymyślić na 22 września i oto tego efekt ;)
IMG_0872.JPG

Widziałam, ze pisaliście coś o chrzcinach, my będziemy chrzcić 13.10. U nas za chrzest nic się nie płaci. Kupiłam już w smyku sukieneczkę, bolerko, rajstopki i opaskę na głowę. Zastanawiam się nad bucikami, ale ona ma tak malutkie stopki, ze nawet nie wiem co to za rozmiar może być i w smyku były raczej duże.
W niedziele raczej będziemy wracać do domu, ewentualnie w poniedziałek. Wtedy wszystko powinno wrocic do normy ;)
Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze i przede wszystkim dzieciaczki zdrowe. Buziaki ;*

Załączniki

• IMG_0872.JPG
    IMG_0872.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 309
Zobacz załącznik 901300

Znalazłam taki za 30 zł łącznie z wysyłka na 74 cm także to jest 6-9 miesiąc, a skoro moja już nosi 62 cm rozmiar i ma dużo luzu to jak zacznie od grudnia gdy zaczyna 4 miesiąc nosić na 74 cm ten kombinezon to akurat będzie miała komfort i luz żebym mogła pod spod tez coś ciepłego ubrać :) i być spokojna, ze dziecko nie ma na styk dopasowane i będzie do lutego się nadawał :)

Taki wiosenny on motyw ma, ale mi się podoba [emoji5][emoji173]️ to by miała pewnei 2 takie kombinezony skoro ten taki tani to mogłabym ten zamówić i jeszcze za drugim się rozglądać żeby za mieszkać dokupić :)[/QUOT
No i super, fajny ten kombinezon. Ja bym na twoim miejscu kupiła jeszcze rozmiar 68 bo ten to dopiero gdzieś od stycznia będzie dobry.

reklama
Do góry