Napewno w Lidlu będą mieli kombinezony bo co roku mają. Pamiętam, że 50-60zl kosztowały miałam dla syna na pierwszą zimę. Kombinezon to ja bym na olx, allegro, w lumpeksie szukała.Aha czyli dobrze robię kupując już 68 cm to nawet jeśli to jest większe niż 68 cm to przynajmniej na grudzień/styczeń będzie miała te ciuchy a to już coś ale masz mega z tą zniżka, no zazdroszczę, bo tam są piękne ciuszki. Cena przystępna, ale jednak więcej niż w pepco a z taka zniżka to ja bym oszalała chyba z radości hahah
Hmm to teras nie wiem. W sumie ja i tak nie biorę pod uwagę kupowania kombinezonu w h&m dla małej, bo są za ponad 120 zł także dla mnie to za dużo już i nie dam tyle. Mogę dać do 80 zł ale nie ponad 100 dla dziecka małego
Wiec bardziej uderzam w pepco, ciucholand albo allegro. Ale chyba po prostu poczekam tak z miesiąc i kupię pod koniec października ten kombinezon ciepły i 2 x ciepła czapka i szalik, bo nad te morze na pewno musi mieć takie ciepłe rzeczy. Skoro tam pewnie już zima będzie hah.
Wiec chyba jednsk kupię i tak za miesiąc te 74 cm, będzie miała po prostu luzu więcej, a i tak boje się ze nagle w tydzień podskoczy z waga i cm i w 68 cm to pewnie by pochodziła grudzień i koniec. A ja już jednak na 3 miesiące bym chciała tak kupić ten kombinezon albo chociaż na dwa.
Ja mam większość rzeczy dla Izy po bratanicy, coś po moich chłopakach też pasuje więc niewiele zostaje mi do kupienia a tak jak ty musisz wszystko kupić to kupa kasy idzie na ubranka.