reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Lustysia tak jesteśmy w szpitalu. Leonardo dostał gorączki i pediatra skierowała nas do szpitala. Powodem jest infekcja wirusowa.
Super zdjęcie malutkiej❤️. Tez robię takie zdjęcia dla Leonardo .

reklama
U nas jest spoko ksiądz. 6lat temu jak chrzciliśmy młodszego syna daliśmy 100zl i nie chciał wziąć, mówił żeby pieluchy dzieciom za to kupic:) mąż wrzucił te 100zl do koszyka ma tacę.
U nas jest tak, że chrzesny płaci za chrzest i na Marty chrzcinach ksiądz pytał się mojego brata czy na pewno pracuje i czy może złożyć ofiarę. Mój brat wręcz nalegał, żeby ksiądz wziął kopertę. Bardzo bym chciała, żeby i ten ksiądz udzielił chrztu dla Leonardo, ale przenieśli go do innej parafii.... Szkoda mi strasznie, bo to jest taki ksiądz z prawdziwego zdarzenia.

Moze:) Na opiekę nie mogę narzekać bardzo miłe pielęgniarki, jak o coś poproszę od razu lecą. Mamy fajną lekarkę prowadząca. Jak tylko miała wyniki rezonansu przyszła powiedzieć, cieszyła sie, wysciskala mnie jak krewna:)
No to tylko pozazdroscic opieki :) dobrze, ze w takiej milej atmosferze mija Wam ten dlugi i trudny pobyt

No pięknie „kroją”
emoji16.png
emoji5.png
mówiłam, ze to dobry biznes. Oczywiście żartuje żeby nikt się nie poczuł urażony
emoji16.png

No my nie mamy żadnego ślubu, zobaczymy jak w styczniu/lutym będziemy chodzić i pytać do kościoła jak to wyglada i jakie maja podejście :)
Polecam przyjąć księdza po kolędzie i się wywiedziec. Jak ja nie przyjęłam A potem chciałam chrzcic bez ślubu to mi jeszcze więcej gadał;)
Moze:) Na opiekę nie mogę narzekać bardzo miłe pielęgniarki, jak o coś poproszę od razu lecą. Mamy fajną lekarkę prowadząca. Jak tylko miała wyniki rezonansu przyszła powiedzieć, cieszyła sie, wysciskala mnie jak krewna:)
To milo :) ja też mam raczej dobre wspomnienia z wszelkich dziecięcych oddziałów. A jak ten chłopiec o którym pisałaś kiedy s?
U nas jest tak, że chrzesny płaci za chrzest i na Marty chrzcinach ksiądz pytał się mojego brata czy na pewno pracuje i czy może złożyć ofiarę. Mój brat wręcz nalegał, żeby ksiądz wziął kopertę. Bardzo bym chciała, żeby i ten ksiądz udzielił chrztu dla Leonardo, ale przenieśli go do innej parafii.... Szkoda mi strasznie, bo to jest taki ksiądz z prawdziwego zdarzenia.
Szkoda że tacy fajni księża zdarzają się tak rzadko. Ja spotkałam ledwo kilku których szczerze polubiłam za podejście do wiernych. A Leo jest uroczy:)

reklama
Dobrze, była to długa podroz bo aż 12h, w tym 3 godziny przerwy, żeby mała nakarmić, przebrać, rozprostować, ale praktycznie cała drogę przespała. Wyjechaliśmy o 14 i o 2 byliśmy na miejscu. Chcieliśmy jechac przez dzien, ale zebrać się z dzieckiem to jakaś masakra :p
To super, że tak ładnie zniosła podróż.

Do góry