E
Ewka34
Gość
Hyhy u nas podobnieNo właśnie też jestem w szoku. My już 2 dawno i w sumie to już 3 razy nam kupa wyjechała także jeszcze chwila 2 i będziemy się przerzucać na 3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhy u nas podobnieNo właśnie też jestem w szoku. My już 2 dawno i w sumie to już 3 razy nam kupa wyjechała także jeszcze chwila 2 i będziemy się przerzucać na 3
Ja zalatwialam przez Internet i akt urodzenia dostałam pocztą wraz z peselem po jakiś 3 dniach.Dziewczyny powiedzcie proszę jak długo trwa rejestracja Malucha w urzędzie? Mąż się zastanawia czy dostanie od ręki akt urodzenia czy są jakieś motki. A może jak zarejestruje dziecko przez neta to tylko będzie musiał po akt się zgłosić?
My na szczepienie idziemy 1.10. I co ciekawe nie dość że Leos kluty będzie to jeszcze Luiza...oj to będzie ciężki dzień. Fajnie że Kornelia tak pieknie to zniosłaMy już dziewczyny dziś z Kornelią po szczepieniu. Wzięłam te refundowane na NFZ pakiet taki standardowy, miała 4 wkłucia w uda, 2 w lewe i 2 w prawe. Trochę popłakała jak jej to wbijała, ale później całe szczęście spokój i dziecko na rękach usnęło w poczekalni później i teraz już w domku jesteśmy i tez jest senna i spokojna narazie, ale oczywiście na rękach i usypia w sumie już.
Waga w ostatni dzień sierpnia była 3750 g, a dziś ma już 4220 g i mierzy 58 cm także 4 cm od porodu jej się urosło i ciuszki na 56 cm już wszystkie odłożyłam albo na sprzedaż albo na kiedyś
My również. Mam jeszcze paczkę rozm 2 i potem już wskakujemy w 2. Ciuszki niby wciąż na 56 ale coraz częściej sięgamy po większe.Hyhy u nas podobnie
Mąż poszedł o
So USC i od razu dostał akt i pesel małej
Mój mąż pojechał do USC to od reki załatwił akt urodzenia, pesel i meldunek małegoDziewczyny powiedzcie proszę jak długo trwa rejestracja Malucha w urzędzie? Mąż się zastanawia czy dostanie od ręki akt urodzenia czy są jakieś motki. A może jak zarejestruje dziecko przez neta to tylko będzie musiał po akt się zgłosić?