Maljan
Fanka BB :)
U nas też jakoś podobnieU nas w urzędzie mąż odebrał wszystko po 3 dniach od narodzin [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też jakoś podobnieU nas w urzędzie mąż odebrał wszystko po 3 dniach od narodzin [emoji4]
DziękujęTo może już minęło wszystko zdrówka dla Małego
Kasia to zobacz moja Zobacz załącznik 899845
A jaki nerwusWow[emoji16] ale silna ślicznotka
Dzielna panna ❤❤❤❤ i duza dziunia ❤❤❤My już dziewczyny dziś z Kornelią po szczepieniu. Wzięłam te refundowane na NFZ pakiet taki standardowy, miała 4 wkłucia w uda, 2 w lewe i 2 w prawe. Trochę popłakała jak jej to wbijała, ale później całe szczęście spokój i dziecko na rękach usnęło w poczekalni później i teraz już w domku jesteśmy i tez jest senna i spokojna narazie, ale oczywiście na rękach i usypia w sumie już.
Waga w ostatni dzień sierpnia była 3750 g, a dziś ma już 4220 g i mierzy 58 cm także 4 cm od porodu jej się urosło i ciuszki na 56 cm już wszystkie odłożyłam albo na sprzedaż albo na kiedyś
Kurde to moja w poniedziałek miała 3980g i jeszcze w ciuszkach na 50 [emoji23]My już dziewczyny dziś z Kornelią po szczepieniu. Wzięłam te refundowane na NFZ pakiet taki standardowy, miała 4 wkłucia w uda, 2 w lewe i 2 w prawe. Trochę popłakała jak jej to wbijała, ale później całe szczęście spokój i dziecko na rękach usnęło w poczekalni później i teraz już w domku jesteśmy i tez jest senna i spokojna narazie, ale oczywiście na rękach i usypia w sumie już.
Waga w ostatni dzień sierpnia była 3750 g, a dziś ma już 4220 g i mierzy 58 cm także 4 cm od porodu jej się urosło i ciuszki na 56 cm już wszystkie odłożyłam albo na sprzedaż albo na kiedyś
Kurde to moja w poniedziałek miała 3980g i jeszcze w ciuszkach na 50 [emoji23]
Dzielna panna [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] i duza dziunia [emoji173][emoji173][emoji173]