reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
My już dziewczyny dziś z Kornelią po szczepieniu. Wzięłam te refundowane na NFZ pakiet taki standardowy, miała 4 wkłucia w uda, 2 w lewe i 2 w prawe. Trochę popłakała jak jej to wbijała, ale później całe szczęście spokój i dziecko na rękach usnęło w poczekalni później i teraz już w domku jesteśmy i tez jest senna i spokojna narazie, ale oczywiście na rękach i usypia w sumie już.

Waga w ostatni dzień sierpnia była 3750 g, a dziś ma już 4220 g i mierzy 58 cm także 4 cm od porodu jej się urosło i ciuszki na 56 cm już wszystkie odłożyłam albo na sprzedaż albo na kiedyś ;)

IMG_1428.JPG

Taka jestem po szczepieniu śpiąca. Matka, ja śpię, ale patrzę czy Ty mnie aby na pewno trzymasz na rękach cały czas hah [emoji16][emoji16]

Załączniki

• IMG_1428.JPG
    IMG_1428.JPG
    557,9 KB · Wyświetleń: 391
My już dziewczyny dziś z Kornelią po szczepieniu. Wzięłam te refundowane na NFZ pakiet taki standardowy, miała 4 wkłucia w uda, 2 w lewe i 2 w prawe. Trochę popłakała jak jej to wbijała, ale później całe szczęście spokój i dziecko na rękach usnęło w poczekalni później i teraz już w domku jesteśmy i tez jest senna i spokojna narazie, ale oczywiście na rękach i usypia w sumie już.

Waga w ostatni dzień sierpnia była 3750 g, a dziś ma już 4220 g i mierzy 58 cm także 4 cm od porodu jej się urosło i ciuszki na 56 cm już wszystkie odłożyłam albo na sprzedaż albo na kiedyś ;)
Dzielna panna ❤❤❤❤ i duza dziunia ❤❤❤

Kurde to moja w poniedziałek miała 3980g i jeszcze w ciuszkach na 50 [emoji23]

Kurde to moja w poniedziałek miała 3980g i jeszcze w ciuszkach na 50 [emoji23]

Chyba jest krótsza w takim razie :D ale to się ciesz, przynajmniej ciuszki na dłużej takie słodkie malutkie [emoji5] ja już przy ubieraniu małej po prostu biorę te co na oko są najmniejsze z innych i przymierzam przy okazji i jeśli za małe to do kartonu i chyba posprzedaje, bo zanim następne będzie dziecko to tez ciuchy przez 4 lata mole wyjedzą a tak to zrobiłabym np paczkę 30 szt ciuszków za 100 zł i zawsze na 5 paczek pampersow będzie [emoji16]

reklama
Dzielna panna [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] i duza dziunia [emoji173][emoji173][emoji173]

Oj tak, dzielna po mamusi pewnie [emoji16][emoji56]

Rośnie jak na drożdżach, ale o dziwo jeszcze na rękach nie czuje tego, ze już 4,2 kg [emoji56] ale fakt to cieszy jak dziecko tak ładnie przybiera, bo przez 3 tygodnie przybrała 470 g także prawidłowo i lekarz pochwalił, że dobrze sobie radzimy [emoji16]

Do góry