reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
My już dziewczyny dziś z Kornelią po szczepieniu. Wzięłam te refundowane na NFZ pakiet taki standardowy, miała 4 wkłucia w uda, 2 w lewe i 2 w prawe. Trochę popłakała jak jej to wbijała, ale później całe szczęście spokój i dziecko na rękach usnęło w poczekalni później i teraz już w domku jesteśmy i tez jest senna i spokojna narazie, ale oczywiście na rękach i usypia w sumie już.

Waga w ostatni dzień sierpnia była 3750 g, a dziś ma już 4220 g i mierzy 58 cm także 4 cm od porodu jej się urosło i ciuszki na 56 cm już wszystkie odłożyłam albo na sprzedaż albo na kiedyś ;)

IMG_1428.JPG

Taka jestem po szczepieniu śpiąca. Matka, ja śpię, ale patrzę czy Ty mnie aby na pewno trzymasz na rękach cały czas hah [emoji16][emoji16]

Załączniki

• IMG_1428.JPG
    IMG_1428.JPG
    557,9 KB · Wyświetleń: 400
My już dziewczyny dziś z Kornelią po szczepieniu. Wzięłam te refundowane na NFZ pakiet taki standardowy, miała 4 wkłucia w uda, 2 w lewe i 2 w prawe. Trochę popłakała jak jej to wbijała, ale później całe szczęście spokój i dziecko na rękach usnęło w poczekalni później i teraz już w domku jesteśmy i tez jest senna i spokojna narazie, ale oczywiście na rękach i usypia w sumie już.

Waga w ostatni dzień sierpnia była 3750 g, a dziś ma już 4220 g i mierzy 58 cm także 4 cm od porodu jej się urosło i ciuszki na 56 cm już wszystkie odłożyłam albo na sprzedaż albo na kiedyś ;)
Dzielna panna ❤❤❤❤ i duza dziunia ❤❤❤

Kurde to moja w poniedziałek miała 3980g i jeszcze w ciuszkach na 50 [emoji23]

Kurde to moja w poniedziałek miała 3980g i jeszcze w ciuszkach na 50 [emoji23]

Chyba jest krótsza w takim razie :D ale to się ciesz, przynajmniej ciuszki na dłużej takie słodkie malutkie [emoji5] ja już przy ubieraniu małej po prostu biorę te co na oko są najmniejsze z innych i przymierzam przy okazji i jeśli za małe to do kartonu i chyba posprzedaje, bo zanim następne będzie dziecko to tez ciuchy przez 4 lata mole wyjedzą a tak to zrobiłabym np paczkę 30 szt ciuszków za 100 zł i zawsze na 5 paczek pampersow będzie [emoji16]

reklama
Dzielna panna [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] i duza dziunia [emoji173][emoji173][emoji173]

Oj tak, dzielna po mamusi pewnie [emoji16][emoji56]

Rośnie jak na drożdżach, ale o dziwo jeszcze na rękach nie czuje tego, ze już 4,2 kg [emoji56] ale fakt to cieszy jak dziecko tak ładnie przybiera, bo przez 3 tygodnie przybrała 470 g także prawidłowo i lekarz pochwalił, że dobrze sobie radzimy [emoji16]

Do góry