reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak w ogóle dzień dobry.
My już po zakupach i spacerze. Dobrze mieć park ze stawem niemalże pod samym blokiem.
Biorę się za sprzątanie i obiad a od 13 dzieci zostają z moją mamą a ja mam ginekologa i spotkanie organizacyjne w przedszkolu.
IMG_20180911_080733.jpg
IMG_20180911_084243.jpg
IMG_20180911_084234.jpg

Załączniki

• IMG_20180911_080733.jpg
    IMG_20180911_080733.jpg
    110,8 KB · Wyświetleń: 386
  • IMG_20180911_084243.jpg
    IMG_20180911_084243.jpg
    74,9 KB · Wyświetleń: 387
  • IMG_20180911_084234.jpg
    IMG_20180911_084234.jpg
    124,7 KB · Wyświetleń: 389
reklama
Dzien dobry,
Czy któraś z Was miała tak ze swoją dzidzia, ze zwracała chyba praktycznie wszystko po jedzonku? Czyżby nie podchodziło jej moje mleko? Ale dopiero teraz? W sumie to trwa już od weekendu...

No dokładnie, nie dajmy się zwariować. Znam dziewczyny co z dzieckiem nawet do toalety chodziły bo jak nie śpi to nie może być samo.
Ja póki co nie odciągam mleka myślę że dotrwam do rozszerzania diety tzn. ja chyba będę rozszerzać po 4 miesiącu no chyba że będzie ok ze mną to może dotrwam do 6 na samym mleku wszystko zależy od sytuacji.
Natomiast nie czuje się uwiązana, spędzam czas z córką też np czy mąż idzie z młodym na spacer a ja mam chwilę dla siebie. Jak nakarmię to trochę tego czasu jest:)
Dlaczego juz po 4 miesiacu chcesz rozszerzac?

Dlaczego juz po 4 miesiacu chcesz rozszerzac?

Niestety jestem szczęśliwą posiadaczką choroby genetycznej i przy karmieniu nie mogę się leczyć. Na razie jakoś daje radę ale po 6 tygodniach zaczyna być coraz gorzej. Z córką wytrzymałam do 9 miesięcy ale teraz dużo gorzej to znoszę. Jak już będę u granic to przejdę na mm a wtedy bym chciała żeby już jadł też inne rzeczy a nie tylko mleko.
Zobaczę jak to się potoczy i będę decydować na biezaco.

Dzien dobry,
Czy któraś z Was miała tak ze swoją dzidzia, ze zwracała chyba praktycznie wszystko po jedzonku? Czyżby nie podchodziło jej moje mleko? Ale dopiero teraz? W sumie to trwa już od weekendu...
Jak mój zwrócił 3 razy to pojechaliśmy do szpitala bo tak małe dziecko może się odwodnić . On normalnie zwymiotował. Tylko że po mm

No dokładnie, nie dajmy się zwariować. Znam dziewczyny co z dzieckiem nawet do toalety chodziły bo jak nie śpi to nie może być samo.
Ja póki co nie odciągam mleka myślę że dotrwam do rozszerzania diety tzn. ja chyba będę rozszerzać po 4 miesiącu no chyba że będzie ok ze mną to może dotrwam do 6 na samym mleku wszystko zależy od sytuacji.
Natomiast nie czuje się uwiązana, spędzam czas z córką też np czy mąż idzie z młodym na spacer a ja mam chwilę dla siebie. Jak nakarmię to trochę tego czasu jest:)
Moja dopiero od kilku dni zajmuje się sobą, ogląda zabawki , leży spokojnie. Ale są dni kiedy nie mogę jej odłożyć choćby na parę minut. Jak jest mama to wykape się, na zmianę sprzątamy i gotujemy , ale jak jestem sama to czasem na prawdę ciężko cokolwiek ogarnąć.

reklama
Niestety jestem szczęśliwą posiadaczką choroby genetycznej i przy karmieniu nie mogę się leczyć. Na razie jakoś daje radę ale po 6 tygodniach zaczyna być coraz gorzej. Z córką wytrzymałam do 9 miesięcy ale teraz dużo gorzej to znoszę. Jak już będę u granic to przejdę na mm a wtedy bym chciała żeby już jadł też inne rzeczy a nie tylko mleko.
Zobaczę jak to się potoczy i będę decydować na biezaco.
Ach, to masz wystarczajace powody. Twoje zdrowie wazniejsze w takiej sytuacji

Do góry