reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Biadactwo :( ale chociaz troche zjadla
No dokładnie. Wcześniej jak tu trafiłyśmy martwiła się, że może odrzucić pierś na korzyść butelki ale teraz już mnie to nie obchodzi. Jak będzie trzeba będę ściągać i podawać jej butelką ważne żeby jadła, odzyskała siły.

reklama
Dobranoc dziewczyny. Młoda śpi, ja ściągnęła mleko i też idę spać chociaż za pół godziny dołącza jej kroplówkę z glukozy i połączą z antybiotykirm więc pewnie nie zasnę bo będę nasluchiwac.

Zdrówka dla dzieciaków bo to najważniejsze.
Oby Izuni szybko przeszło i leki podziałały. A kojarzysz jaki antybiotyk dostanie?

Dobranoc dziewczyny. Młoda śpi, ja ściągnęła mleko i też idę spać chociaż za pół godziny dołącza jej kroplówkę z glukozy i połączą z antybiotykirm więc pewnie nie zasnę bo będę nasluchiwac.

Zdrówka dla dzieciaków bo to najważniejsze.
Trzymaj się, musisz być silna. Szybkiego powrotu do zdrowia dla malutkiej! ;*

Ona dziś ma jakiś taki Dzien :( mam nadzieje, ze to przejściowe. I jutro będzie lepiej. Do tej pory mimo wszystko spała w Dzien, nawet po tym ulewaniu, a teraz płacze i niczym nie da się jej uspokoić. Dostała butle, zobaczymy co będzie dalej... ;(
U mnie maly sie prezy i krzyczy az sie czerwony robi :( niezaleznie czy daje mu cyca, czy go trzymam na brzuszku, czy go nosze. Niedawno wróciliśmy z apteki. Kupilismy windi i espumisan a maly nareszcie zasnal w foteliku i tak sobie spi.

Ona dziś do przesady z tym jedzeniem i pewnie przez to ulewala, ale ciagle chce, a jak chce i płacze to co mam nie dać? Eh... Czuje się bezradna... Pisałam juz Kasi, ze zjadła z butli, nie ulala i jest bardziej spokojna...
A probowalas dac smoczka? Tez tak mialam w szpitalu, ze maly jadl i ulewal i tak w kolko. W domu bylam mądrzejsza i dalam smoka. Polozna laktacyjna powiedziała, ze to nawet lepiej dla dziecka

reklama
Prawie 6 tyg po porodzie, a ja dopadlam meza :p jejusss.. 9 miesiecy postu mialam [emoji23] musimy popracowac nad kondycja [emoji23]

Malutka dzis kupki nie zrobila :( martwi mnie to :( bo jest niespokojna..
Wypilam sobie nawet meliske :p uwielbiam ten smak ❤
A ja się boje :D czuje , że jeszcze mnie ciągnie trochę w środku. Jak mam iść do lekarza to mi słabo , na myśl , że włosy mi tam choćby jeden palec .. :o
A byłaś już po antykoncepcję jakaś ?
Też uwielbiam melisę :D

Do góry