No dokładnie. Wcześniej jak tu trafiłyśmy martwiła się, że może odrzucić pierś na korzyść butelki ale teraz już mnie to nie obchodzi. Jak będzie trzeba będę ściągać i podawać jej butelką ważne żeby jadła, odzyskała siły.Biadactwo ale chociaz troche zjadla
reklama
Dobranoc dziewczyny. Młoda śpi, ja ściągnęła mleko i też idę spać chociaż za pół godziny dołącza jej kroplówkę z glukozy i połączą z antybiotykirm więc pewnie nie zasnę bo będę nasluchiwac.
Zdrówka dla dzieciaków bo to najważniejsze.
E
Ewka34
Gość
Dokladnie :* tez jestem tego samego zdania :*No dokładnie. Wcześniej jak tu trafiłyśmy martwiła się, że może odrzucić pierś na korzyść butelki ale teraz już mnie to nie obchodzi. Jak będzie trzeba będę ściągać i podawać jej butelką ważne żeby jadła, odzyskała siły.
zanka200389
Fanka BB :)
E
Ewka34
Gość
Prawie 6 tyg po porodzie, a ja dopadlam meza jejusss.. 9 miesiecy postu mialam [emoji23] musimy popracowac nad kondycja [emoji23]
Malutka dzis kupki nie zrobila martwi mnie to bo jest niespokojna..
Wypilam sobie nawet meliske uwielbiam ten smak ❤
Anulaa88
Oby Izuni szybko przeszło i leki podziałały. A kojarzysz jaki antybiotyk dostanie?Dobranoc dziewczyny. Młoda śpi, ja ściągnęła mleko i też idę spać chociaż za pół godziny dołącza jej kroplówkę z glukozy i połączą z antybiotykirm więc pewnie nie zasnę bo będę nasluchiwac.
Lustysia
Trzymaj się, musisz być silna. Szybkiego powrotu do zdrowia dla malutkiej! ;*Dobranoc dziewczyny. Młoda śpi, ja ściągnęła mleko i też idę spać chociaż za pół godziny dołącza jej kroplówkę z glukozy i połączą z antybiotykirm więc pewnie nie zasnę bo będę nasluchiwac.
GorzkaPomarańcza
U mnie maly sie prezy i krzyczy az sie czerwony robi niezaleznie czy daje mu cyca, czy go trzymam na brzuszku, czy go nosze. Niedawno wróciliśmy z apteki. Kupilismy windi i espumisan a maly nareszcie zasnal w foteliku i tak sobie spi.Ona dziś ma jakiś taki Dzien mam nadzieje, ze to przejściowe. I jutro będzie lepiej. Do tej pory mimo wszystko spała w Dzien, nawet po tym ulewaniu, a teraz płacze i niczym nie da się jej uspokoić. Dostała butle, zobaczymy co będzie dalej... ;(
GorzkaPomarańcza
A probowalas dac smoczka? Tez tak mialam w szpitalu, ze maly jadl i ulewal i tak w kolko. W domu bylam mądrzejsza i dalam smoka. Polozna laktacyjna powiedziała, ze to nawet lepiej dla dzieckaOna dziś do przesady z tym jedzeniem i pewnie przez to ulewala, ale ciagle chce, a jak chce i płacze to co mam nie dać? Eh... Czuje się bezradna... Pisałam juz Kasi, ze zjadła z butli, nie ulala i jest bardziej spokojna...
reklama
G
gosc12
Gość
A ja się boje czuje , że jeszcze mnie ciągnie trochę w środku. Jak mam iść do lekarza to mi słabo , na myśl , że włosy mi tam choćby jeden palec ..Prawie 6 tyg po porodzie, a ja dopadlam meza jejusss.. 9 miesiecy postu mialam [emoji23] musimy popracowac nad kondycja [emoji23]
A byłaś już po antykoncepcję jakaś ?
Też uwielbiam melisę