E
Ewka34
Gość
Hyhyhyhy ona jeszcze nie ma ząbkowMasz olej kokosowy w domu? Łyżeczkę do buzi i ssać 20 minut, potem wszystko wypluj i wyszczotkuj zęby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhyhyhy ona jeszcze nie ma ząbkowMasz olej kokosowy w domu? Łyżeczkę do buzi i ssać 20 minut, potem wszystko wypluj i wyszczotkuj zęby
Ona dziś do przesady z tym jedzeniem i pewnie przez to ulewala, ale ciagle chce, a jak chce i płacze to co mam nie dać? Eh... Czuje się bezradna... Pisałam juz Kasi, ze zjadła z butli, nie ulala i jest bardziej spokojna...A może to skok rozwojowy i chce twojej bliskości?
Mój też ulewa za każdym razem a potem chce znowu cycka... niestety nie dostaje od razu, bo wtedy puszcza już fontanny mleka ☹ Karmię go częściej, ale krócej. Czasem to pomaga[emoji4]
Daj spokój nie zawodzisz. Jesteś wspaniała mamą [emoji173]️ stajesz na głowie żeby było wszystko ok :*Próbowałam masować, ale to nic nie pomagało, poza tym wypróżniala się dziś pare razy, wiec to chyba nie to? Zjadła, nie Ulala i teraz jakby spokojniejsza. A ja mam wyrzuty, ze zawodzę...
To albo łyka powietrze, albo ma odruch ssania mocny. Może jak wiesz ze najedzona spróbuj dać smoczka.?Ona dziś do przesady z tym jedzeniem i pewnie przez to ulewala, ale ciagle chce, a jak chce i płacze to co mam nie dać? Eh... Czuje się bezradna... Pisałam juz Kasi, ze zjadła z butli, nie ulala i jest bardziej spokojna...
Ja właśnie próbuję ze smokiem[emoji4]To albo łyka powietrze, albo ma odruch ssania mocny. Może jak wiesz ze najedzona spróbuj dać smoczka.?
Moja niestety ciężko oszukać smoczkodm. Nie lubi go. Bo Aleks był mega smoczkowy.
Też dobrzeJa myję, gazikiem z wodą przegotowaną
Najważniejsze że już podjęte leczenie. Będzie dobrze, zobaczysz. Trzymaj się!No i zakażenie bakteryjne. Dostaje 2 antybiotyki dożylnie i paracetamol na gorączkę. Jest słaba , caly czas śpi, nie ma siły ssać, nie chce piersi. Ściągam mleko bo mi cycki rozsadza A ona nie chce nawet z butelki.
Ma mieć pobierany płyn rdzeniowy w kierunku zapalenia opon mózgowych ale nie dziś bo najpierw muszą ją nawodnic. Jestem załamana...
Tez slyszalam o moczuTeż dobrze
Mi babcia mówiła , że dawniej przecierali pieluszką zmoczoną w moczu. Tylko już nie dopytałam czy w mamy czy dziecka.. i podobno pomagało ☺
Dziękuje Kochana ;* właśnie to jest najgorsze, ze dzidziuś nam nie powie co mu jest, a pozbiej my się glowimy co mu jest i czego potrzebuje. Ululalam malutka do snu, zobaczymy jak długo będzie spała i jak w nocy będzie z karmieniem. Wolałabym, żeby moje jadła niż te mmDaj spokój nie zawodzisz. Jesteś wspaniała mamą [emoji173]️ stajesz na głowie żeby było wszystko ok :*
Z maluchami to tal jest. Ze nie powie czy coś boli, co boli, czy jest głodne. To trzeba przetrwać :* ale będzie już tylko lepiej :* zobaczysz :*