reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Myslalyscie o nosidle na przyszłe miesiące ? Jak tak, to jaką firmę polecacie ? Widziałam , że są nosidła też takie w których dziecko może leżeć. Zastanawiam się nad zakupem. Ale jest tego tyle , że zgłupiałam

To może faktycznie Ci za płytko łapie i łyka też powietrze. Maja fakt faktem po jedzeniu zawsze ulewa, ale potem idzie spać więc głodna to ona nie jest.
Ona dziś ma jakiś taki Dzien :( mam nadzieje, ze to przejściowe. I jutro będzie lepiej. Do tej pory mimo wszystko spała w Dzien, nawet po tym ulewaniu, a teraz płacze i niczym nie da się jej uspokoić. Dostała butle, zobaczymy co będzie dalej... ;(

Ona dziś ma jakiś taki Dzien :( mam nadzieje, ze to przejściowe. I jutro będzie lepiej. Do tej pory mimo wszystko spała w Dzien, nawet po tym ulewaniu, a teraz płacze i niczym nie da się jej uspokoić. Dostała butle, zobaczymy co będzie dalej... ;(
A może to skok rozwojowy i chce twojej bliskości?
Mój też ulewa za każdym razem a potem chce znowu cycka... niestety nie dostaje od razu, bo wtedy puszcza już fontanny mleka ☹ Karmię go częściej, ale krócej. Czasem to pomaga[emoji4]

A tak śpią razem moje Skarby [emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji7]
IMG_20180906_200758.jpg

Załączniki

• IMG_20180906_200758.jpg
    IMG_20180906_200758.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 308
Dzisiaj byliśmy u lekarza na patronazu i młoda zdrowa. Okazało się ze że nie potrzebnie zmieniliśmy mleko na bez laktozy bo to co miała na czole to żaden objaw na nietolerancje. Mamy stopniowo wrócić do tamtego mleka. Wiec nie wiem co ta polozna wymyśla. W sumie już się zdziwiłam jak stwierdziła że mała ma oznaki zoltaczki a w szpitalu się zachwycali ze to wzór na brak jakichkolwiek śladów zoltaczki

Na plesniawki polecam 1% wodny roztwór gencjany (popularny fiolet) u nas pomogło juz po pierwszym dniu. My stosowalismy raz dziennie :) a teraz zapobiegawczo co kilka dni;)

reklama
Do góry