To może faktycznie Ci za płytko łapie i łyka też powietrze. Maja fakt faktem po jedzeniu zawsze ulewa, ale potem idzie spać więc głodna to ona nie jest.Teraz na dodatek je i ulewa i ciagle płacz, bo chce jeszcze, a ja razem z nią dostanie chyba butelke, bo nie wyrobie...
reklama
G
gosc12
Gość
Myslalyscie o nosidle na przyszłe miesiące ? Jak tak, to jaką firmę polecacie ? Widziałam , że są nosidła też takie w których dziecko może leżeć. Zastanawiam się nad zakupem. Ale jest tego tyle , że zgłupiałam
Lustysia
Fanka BB :)
Ona dziś ma jakiś taki Dzien mam nadzieje, ze to przejściowe. I jutro będzie lepiej. Do tej pory mimo wszystko spała w Dzien, nawet po tym ulewaniu, a teraz płacze i niczym nie da się jej uspokoić. Dostała butle, zobaczymy co będzie dalej... ;(To może faktycznie Ci za płytko łapie i łyka też powietrze. Maja fakt faktem po jedzeniu zawsze ulewa, ale potem idzie spać więc głodna to ona nie jest.
A może nie głodna tylko brzuszek ja boli?Ona dziś ma jakiś taki Dzien mam nadzieje, ze to przejściowe. I jutro będzie lepiej. Do tej pory mimo wszystko spała w Dzien, nawet po tym ulewaniu, a teraz płacze i niczym nie da się jej uspokoić. Dostała butle, zobaczymy co będzie dalej... ;(
Anulaa88
A może to skok rozwojowy i chce twojej bliskości?Ona dziś ma jakiś taki Dzien mam nadzieje, ze to przejściowe. I jutro będzie lepiej. Do tej pory mimo wszystko spała w Dzien, nawet po tym ulewaniu, a teraz płacze i niczym nie da się jej uspokoić. Dostała butle, zobaczymy co będzie dalej... ;(
Mój też ulewa za każdym razem a potem chce znowu cycka... niestety nie dostaje od razu, bo wtedy puszcza już fontanny mleka ☹ Karmię go częściej, ale krócej. Czasem to pomaga[emoji4]
Anulaa88
Słodziaki[emoji16]A tak śpią razem moje Skarby [emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 895394
zanka200389
Dzisiaj byliśmy u lekarza na patronazu i młoda zdrowa. Okazało się ze że nie potrzebnie zmieniliśmy mleko na bez laktozy bo to co miała na czole to żaden objaw na nietolerancje. Mamy stopniowo wrócić do tamtego mleka. Wiec nie wiem co ta polozna wymyśla. W sumie już się zdziwiłam jak stwierdziła że mała ma oznaki zoltaczki a w szpitalu się zachwycali ze to wzór na brak jakichkolwiek śladów zoltaczki
Różyczka91
Aktywna w BB
Na plesniawki polecam 1% wodny roztwór gencjany (popularny fiolet) u nas pomogło juz po pierwszym dniu. My stosowalismy raz dziennie a teraz zapobiegawczo co kilka dni
reklama
Lustysia
Próbowałam masować, ale to nic nie pomagało, poza tym wypróżniala się dziś pare razy, wiec to chyba nie to? Zjadła, nie Ulala i teraz jakby spokojniejsza. A ja mam wyrzuty, ze zawodzę...A może nie głodna tylko brzuszek ja boli?