reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
My na oddziale. Pediatra powiedział, że takie maleństwo trzeba dokładnie przebadać.
Dobrze, że pojechałam do domu i się spakowałem w razie W. Nie wszystko mam ale to maz mi dowiezie wieczorem.
Najgorsze jest to, że on jest w pracy na montażu, nie wie o której skończy A chłopaki w szkole o jednej kanapce tylko A mąż pewnie będzie po nich o 16-17.
Małą wzięli na badania przed chwilą, ja nie poszłam bo mówiła pielęgniarka, że dużo tego ma morfologia, co, iść brzucha, cennik i jeszcze coś .
Oj współczuję wam. Jak Filip miał gorączkę to też powiedzieli nam że takie maleństwo musi zostać w szpitalu, bo musi być przebadane i pod kontrolą. Oby badania wyszły ok i obyście szybko wyszły do domu :*

No i zakażenie bakteryjne. Dostaje 2 antybiotyki dożylnie i paracetamol na gorączkę. Jest słaba , caly czas śpi, nie ma siły ssać, nie chce piersi. Ściągam mleko bo mi cycki rozsadza A ona nie chce nawet z butelki.
Ma mieć pobierany płyn rdzeniowy w kierunku zapalenia opon mózgowych ale nie dziś bo najpierw muszą ją nawodnic. Jestem załamana...

My na oddziale. Pediatra powiedział, że takie maleństwo trzeba dokładnie przebadać.
Dobrze, że pojechałam do domu i się spakowałem w razie W. Nie wszystko mam ale to maz mi dowiezie wieczorem.
Najgorsze jest to, że on jest w pracy na montażu, nie wie o której skończy A chłopaki w szkole o jednej kanapce tylko A mąż pewnie będzie po nich o 16-17.
Małą wzięli na badania przed chwilą, ja nie poszłam bo mówiła pielęgniarka, że dużo tego ma morfologia, co, iść brzucha, cennik i jeszcze coś .
Trzymam kciuki za malutką. Będzie dobrze

Ale skąd te pleśniawki? Córce nic nie myłam i nie miała. Młody ma biały język ale to nie pleśniawka bo by było nie tylko na języku i inaczej to wygląda.

No i zakażenie bakteryjne. Dostaje 2 antybiotyki dożylnie i paracetamol na gorączkę. Jest słaba , caly czas śpi, nie ma siły ssać, nie chce piersi. Ściągam mleko bo mi cycki rozsadza A ona nie chce nawet z butelki.
Ma mieć pobierany płyn rdzeniowy w kierunku zapalenia opon mózgowych ale nie dziś bo najpierw muszą ją nawodnic. Jestem załamana...
Trzymam kciuki żeby szybko była poprawa. Trzymaj się:*

O boziuu...współczuję ☹trzymam kciuki za Izunię[emoji8]
Ale skąd te pleśniawki? Córce nic nie myłam i nie miała. Młody ma biały język ale to nie pleśniawka bo by było nie tylko na języku i inaczej to wygląda.
Może być z osłabienia nawet...mój dostał po podaniu antybiotyku. Na szczęście szybko zadziałałam i było z głowy.

reklama
Dużo siły dla was! Trzymam kciuki aby wyniki wyszły dobrze. Spróbuj ją nakarmić jak gorączka spadnie

Do góry