reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam pytanie czy wy karmiąc w nocy odkadacie za każdym razem dziecko do łóżeczka czy śpicie razem
Do tej pory zasypialismy koło siebie ale teraz mam wrażenie że nawet w ciągu dnia mały chciałby usypiać tylko przy piersi ma niewiele ponad tydz czytam opinie z internetu niby specjalistow zdania są bardzo podzielone...:(

reklama
U mnie tydzień i boli czasem bardzo . Podziwiam cię że zajrzałaś tam ja wolę nie widzieć bo chyba bym zemdlała. Po pierwszym dziecku też jakoś szybko z tymi szwami u mnie było. No a teraz czuję że dłużej się zejdzie.

Bajunina idź do ginekologa niech ci to zdejmie skoro same nie zeszły.

Mam pytanie czy wy karmiąc w nocy odkadacie za każdym razem dziecko do łóżeczka czy śpicie razem
Do tej pory zasypialismy koło siebie ale teraz mam wrażenie że nawet w ciągu dnia mały chciałby usypiać tylko przy piersi ma niewiele ponad tydz czytam opinie z internetu niby specjalistow zdania są bardzo podzielone...:(

U nas zależy. Jak jest niespokojna to śpimy razem, jak odlatuje to wkładam do łóżeczka. :)

Ja już druga noc odkładam do kołyski. Dwie pierwsze noce spała z nami w lozku. No i w szpitalu tez z nami. Przez co lepiej spimy, bo żadne z nas nie boi się, ze mała przygniecie. A malutka ładnie spi czy tu czy tu. Myśle ze im szybciej zacznie się próbować odkładać do łóżeczka tym lepiej, bo później może się przyzwyczaić i nie chcieć już. Ale to tez pewnie Zalezy od dziecka.
IMG_0733.JPG

Załączniki

• IMG_0733.JPG
    IMG_0733.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 398
Ja w nocy śpię z nią, bo chce się wysypiac tez. Jak die budzi to ja podkarmiam kilka minut, biore do odbicia, przewijam i na lezaco dokarmiam. I sobie od razu zasypiamy. Mala dzis pieknie spala. W dzien odkladam do lozeczka. Jednak i tak sama nie zasnie, tylko na rekach...

Madziula92 gratulacje [emoji1] wszystkie sierpniówki rozpakowane.

Maria.sm ja mam dostawkę przy łóżku. Teraz odkładam do niej. W pierwszym tygodniu zdarzało mi się zasnąć z małym [emoji846]

reklama
Do góry