reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A powiedz mi tak ją aż czasem jakby zatyka? Moja czasem nawet kaszlnie jak jej w gardelku zaschnie. Męczy się czasem strasznie.

Tak, jakby oddechu nie mogła nabrać. Czasem się zastanawiałam czy mleko do płuc się jej nie dostało też bo chrapoli jej tam w środku ale była osluchana i jest ok.
Też bywa że kaszle ale nie wiem czy wiązać to z nosem.
Masz widocznie bardzo sucho w pomieszczeniu. Zakup jakiś mały nawilżacz powietrza chociaż albo wywies mokre pranie pokoju małej (to tak na szybko) by nawilżyć trochę w pomieszczeniu gdzie śpi.

reklama
Witajcie dziewczyny! Gratuluję wszystkim mamusiom! Też jestem sierpniowa a miałam być lipcowa. Pozwoliłam sobie napisać bo mam pytanie do dziewczyn których dziecziaczkom furczy w nosie. Jak sobie z tym radzicie? U nas jest najgorzej nad ranem jak długo polezy płasko. W dzień jest ok bo więcej się ją nosi. Odciagam jej ale to niewiele daje. Bardzo proszę o jakąś radę. Pozdrawiam
Moja ostatnio też furczy , rzadko bo z dwa razy ale ja to denerwowało. Wyciągnęłam gruszka a dzisiaj popsiksm woda morska.

Orunia dziś coś świruje co godzinę chce jak ją położę sama nie zaśnie jest ryk. Chce zasypiać z dyskiem w buzi, sama nie umie nie wiem jak ją tego nauczyć. Próbowałam zdać jej smoczka ale za chiny nie chce. Chłopaki używali i był spokój. Po cyrku było odkładanie do łóżeczka, smoczek, pielucha przy twarzy i spali A ta lobuziara nie chcę.
W ogóle to na dziś miałam termin porodu. Iza ma dziś 12dni
Też nie umiem swojej uspac. Jedynie w wózku jak się jeździ , Buja. Na klatce mojej albo rzadko przy piersi na rogalu. Chciałabym żeby zjadła i ja odłożyć żeby spała..

Tak, jakby oddechu nie mogła nabrać. Czasem się zastanawiałam czy mleko do płuc się jej nie dostało też bo chrapoli jej tam w środku ale była osluchana i jest ok.
Też bywa że kaszle ale nie wiem czy wiązać to z nosem.
Masz widocznie bardzo sucho w pomieszczeniu. Zakup jakiś mały nawilżacz powietrza chociaż albo wywies mokre pranie pokoju małej (to tak na szybko) by nawilżyć trochę w pomieszczeniu gdzie śpi.
Dziękuję Ci bardzo czyli inne dzieci też tak mają:) moja też była osluchana i też było ok.

reklama
Do góry