reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Orunia dziś coś świruje co godzinę chce jak ją położę sama nie zaśnie jest ryk. Chce zasypiać z dyskiem w buzi, sama nie umie nie wiem jak ją tego nauczyć. Próbowałam zdać jej smoczka ale za chiny nie chce. Chłopaki używali i był spokój. Po cyrku było odkładanie do łóżeczka, smoczek, pielucha przy twarzy i spali A ta lobuziara nie chcę.
W ogóle to na dziś miałam termin porodu. Iza ma dziś 12dni

To zasypianie przy cycku to chyba częsty problem. U mnie za to mała aktywna się robi i coraz mniej śpi. Wymaga ponoszenia, pogadania by się nie nudzić :)

A jeśli chodzi o cycki to moje wyciąganie zaczyna przynosić efekty. Coraz więcej mleka ściągam dla małej a dziś w nocy nawet cyc sam się odblokował i pobrudził bluzkę :) szkoda tylko że muszę używać nakładek bo mała ich nie znosi. Jeszcze tylko dobrze by było jakby drugi cyc się bardziej odblokował :)

reklama
Dzień dobry :)
Pomyślicie, że mam nierówno pod kopułą, że jaram się kupą dziecka, ale.... Maja w końcu po 2,5 tygodnia w końcu zrobiła 'jajeczniczkową' żółciutką kupę! :D
Trochę jeszcze śluzu tam było. Ale to już nie sama zielona woda ze śluzem [emoji7][emoji23]
Bączki od wczoraj też idą jej bez problemu, bez złoszczenia i brudzenia pieluchy [emoji7]
A to źle jak przy pierdzeniu brudzi pieluchę ? Bo moja ma tak często , albo woda kupkowata z ziarenkami ..

Zasnęłam koło 3 i przed chwilą znów obudził mnie ból, wstałam i to samo mokre majty tym razem z krwią. Zaraz idę się umyć, dopakuje jeszcze sobie jakieś skarpetki i kocyk bo u nas leje i zimno i tak na 9 jedziemy do szpitala. Ból kwalifikuje jako boląca miesiączka a takie miałam. Człowiek przez te 9 miesięcy zdarzył się od tego uczucia odzwyczaić

Mocno trzymam kciuki !! ✊✊✊ :**

reklama
Do góry