Maljan
Fanka BB :)
Ja od 5cm myślałam że umrę [emoji16]Przy 6 już się darłam w nieboglosy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od 5cm myślałam że umrę [emoji16]Przy 6 już się darłam w nieboglosy
To niezdrowo. I jak tak dalej będziesz robić, to wtedy serio możesz stracić pokarm. A na razie to wg mnie nakręcasz się niepotrzebnie. Jak mała je z tego cycka+ładnie przybiera na wadze to znaczy że się najada. Zamiast dawać po cycku, mm które później uleje, to daj jej smoczka i przytulJa to już w ogóle prawie nie jem, nie pije i nie śpię. Dochodzi do tego , że prawie nawet też nie sikam [emoji16]
@Maljan ja też tak Maje karmilam 5 minut i spanie jakieś 2,5h. I przybierala ładnie. Położna i pediatra stwierdzily że muszę mieć duży strumień że tak szybko je i ładnie przybiera
Nie, nie damy jej tej satysfakcji ale jeszcze troche mysle czy nie isc do mamy bo Wiki i tak bedzie tam chodzic do szkoly od wrzesnia ale boje sie tu meza zostawic.. zreszta on sam mnie wygania do mamy,mowi ze bylby spokojniejszy.. ale ja chce tu popakowac wszystko w kartony i opisac je i jesli dostalibysmy pozytywnie rozpatrzony wniosek o kredyt hipoteczny to tylko kartony by pobral i tyle..Maz nic nie zadziałał w sprawie tej baba Jagi ??
To niezdrowo. I jak tak dalej będziesz robić, to wtedy serio możesz stracić pokarm. A na razie to wg mnie nakręcasz się niepotrzebnie. Jak mała je z tego cycka+ładnie przybiera na wadze to znaczy że się najada. Zamiast dawać po cycku, mm które później uleje, to daj jej smoczka i przytul
Mój też śpi w nocy po 3-4,5h. Ale on to żarłoczek, w 5 min to on co najwyżej pragnienie ugasi [emoji23] A je conajmniej z 10min, a zazwyczaj 15-20 [emoji16]U mnie tez 5 minut je i później śpi [emoji39] i dziś w ogóle spała od 23:30 do 2:30 później do 6:30 i do 9 i teraz tez śpi
My spod pachy. Ale byłam wczoraj u położnej laktacyjnej i mówiła że jeśli są jakieś problemy z karmieniem to najlepsza krzyżowa bo jest największy wpływ na pierś i dziecko. Pokazało nam i miała rację [emoji39]W jakiej pozycji się karmicie ?
Klaudia tylko pamiętaj że nie można tak często mlek zmieniać bo to jej brzuszkowy raczej nie służy i też nie ma co na siłę robić z dziecka alergika czy coś.. może powinnaś udać się do pediatry i z nim podjąć decyzję co do mleka ? Tak czasem jest najlepiej [emoji39]To kupię cos droższego jeśli będzie potrzeba, Co polecasz ?
Polecam. Mój nigdy nie złapał sutka bez nakładki a wczoraj u doradcy poszło pięknie. Wystarczyła inna pozycja , inny sposób chwycenia piersi.A może skorzystałabyś z pomocy doradcy laktacyjnego lub swojej położnej i poprosiła żeby pomogła Ci jak przystawiać małą. Może spróbuj pozycji spod pachy? Nam co prawda ona średnio wychodzi ale dużo osób ją chwali
Słodkości [emoji7]Moj maly wielki czlowiek Zobacz załącznik 891630
Ja nie mówię, że to coś złego [emoji16] tylko się zdziwiłam, że może tak szybko dziecko pojeść [emoji16]@Maljan ja też tak Maje karmilam 5 minut i spanie jakieś 2,5h. I przybierala ładnie. Położna i pediatra stwierdzily że muszę mieć duży strumień że tak szybko je i ładnie przybiera
A ja nic nie czulam przy 10 nawet.. nie no cos czulam ale tragedii nie bylo jedynie sie darlam przy parciu i jak mala mi wychodzila i sie zaklinowala przy krzyzu.. :/Ja od 5cm myślałam że umrę [emoji16]