reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Znajomy chce zrobić małej sesje niemowleca :) kolega Kamila z poprzedniej pracy, z pogotowia. :) Fotograf. Kupimy mu dobre whisky i pójdziemy :) mała będzie miała pamiątkę , a my super duże zdjęcie na płótnie w sypialni [emoji173]️
Tylko zastanawiam się czy to nie duża męczarnia dla takiego dzidziusia ..
U nas w ogóle nie była męczarnia. Wszystko zajęło 1h łącznie z karmieniem. Mały całą sesję przespał oprócz karmienia :)

reklama
Ja mam dzisiaj zjazd hormonów chyba bo ciągle mi się płakać chce o wszystko dosłownie. Dobrze że mąż mnie wspiera bo masakra.
Z laktacja rano już wydawało się super a popołudniu znowu coś kulało. Mam nadzieję że się rozkreci wreszcie na dobre, może położna w poniedziałek coś doradzi.
Bo inaczej Olek będzie chudzielcem.
Najgorsze że w nocy karmie dużo więc powinno być ok a jednak coś w niektórych porach za mało tego mleczka.
Widzę, że v nie tylko ja z takim nastrojem. Ale już jest lepiej. Po wizycie w szpitalu się uspokoiłam. Mały przybrał na wadze. Poziom bilirubiny trochę wzrósł, ale nie mocno. Na leżeć na słoneczko i będzie wszystko dobrze.Marta też zaczyna trochę bardziej uważać. Oczywiście nie zawsze, ale z czasem będzie lepiej.

Może specjalnie się tak zachowują żeby zwrócić na siebie twoja uwage ?
Nie chyba nie , po prostu robią to co zawsze i nie zastanawiają sie , ze maleństwu moze stać sie krzywda . Sami Non stop sie przepychają czy gonią w zabawie i sie ciesza a nie maja jeszcze pojecia, ze siostra taka mała i jej stalaby sie krzywda .

Dziewczyny jak patrzę na te Wasze dzieciaczki to odnoszę wrażenie jakbym juz sporo przenosiła ta ciąże i wydaje mi się, ze moje dziecko jest już takie duże w tym brzuchu i bardzo silne (co w sumie mogę odczuć po jej bombardowaniu [emoji23]) i ze jak już się urodzi to będzie taka jak Wasze okolo miesięczne dzieci :p

Dziewczyny jak patrzę na te Wasze dzieciaczki to odnoszę wrażenie jakbym juz sporo przenosiła ta ciąże i wydaje mi się, ze moje dziecko jest już takie duże w tym brzuchu i bardzo silne (co w sumie mogę odczuć po jej bombardowaniu [emoji23]) i ze jak już się urodzi to będzie taka jak Wasze okolo miesięczne dzieci :p

Hehe no my z końcówki sierpnia jesteśmy biedne :p ja też mam takie wrażenie :D i zastanawiam się ile mój mały już waży ;) w środę wizyta jak nie urodzę ;)

Nic nie mow :D moj maly to chyba ze 4,5kg bedzie wazyl jak jeszcze troche posiedzi :D ponad 2 tygodnie temu mial 3,5kg. On chyba chce juz tam zostac do osiemnastki ;)

Hehe no my z końcówki sierpnia jesteśmy biedne :p ja też mam takie wrażenie :D i zastanawiam się ile mój mały już waży ;) w środę wizyta jak nie urodzę ;)
Mój miał nadzieje na dzisiejszy dzień, bo data ładna, ale mała nie chce :p Nie mam dosłownie żadnych objawów teraz nadchodzącego porodu. A dziś zrobiłam tyle w domu jak już nie pamietam kiedy wcześniej :p jakbym wg w ciazy nie była :D Ja tez jestem ciekawa ile, mam nadzieje ze się dowiem w poniedziałek ;)

reklama
Do góry