reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Znajomy chce zrobić małej sesje niemowleca :) kolega Kamila z poprzedniej pracy, z pogotowia. :) Fotograf. Kupimy mu dobre whisky i pójdziemy :) mała będzie miała pamiątkę , a my super duże zdjęcie na płótnie w sypialni [emoji173]️
Tylko zastanawiam się czy to nie duża męczarnia dla takiego dzidziusia ..
U nas w ogóle nie była męczarnia. Wszystko zajęło 1h łącznie z karmieniem. Mały całą sesję przespał oprócz karmienia :)

reklama
Ja mam dzisiaj zjazd hormonów chyba bo ciągle mi się płakać chce o wszystko dosłownie. Dobrze że mąż mnie wspiera bo masakra.
Z laktacja rano już wydawało się super a popołudniu znowu coś kulało. Mam nadzieję że się rozkreci wreszcie na dobre, może położna w poniedziałek coś doradzi.
Bo inaczej Olek będzie chudzielcem.
Najgorsze że w nocy karmie dużo więc powinno być ok a jednak coś w niektórych porach za mało tego mleczka.
Widzę, że v nie tylko ja z takim nastrojem. Ale już jest lepiej. Po wizycie w szpitalu się uspokoiłam. Mały przybrał na wadze. Poziom bilirubiny trochę wzrósł, ale nie mocno. Na leżeć na słoneczko i będzie wszystko dobrze.Marta też zaczyna trochę bardziej uważać. Oczywiście nie zawsze, ale z czasem będzie lepiej.

Może specjalnie się tak zachowują żeby zwrócić na siebie twoja uwage ?
Nie chyba nie , po prostu robią to co zawsze i nie zastanawiają sie , ze maleństwu moze stać sie krzywda . Sami Non stop sie przepychają czy gonią w zabawie i sie ciesza a nie maja jeszcze pojecia, ze siostra taka mała i jej stalaby sie krzywda .

Dziewczyny jak patrzę na te Wasze dzieciaczki to odnoszę wrażenie jakbym juz sporo przenosiła ta ciąże i wydaje mi się, ze moje dziecko jest już takie duże w tym brzuchu i bardzo silne (co w sumie mogę odczuć po jej bombardowaniu [emoji23]) i ze jak już się urodzi to będzie taka jak Wasze okolo miesięczne dzieci :p

Dziewczyny jak patrzę na te Wasze dzieciaczki to odnoszę wrażenie jakbym juz sporo przenosiła ta ciąże i wydaje mi się, ze moje dziecko jest już takie duże w tym brzuchu i bardzo silne (co w sumie mogę odczuć po jej bombardowaniu [emoji23]) i ze jak już się urodzi to będzie taka jak Wasze okolo miesięczne dzieci :p

Hehe no my z końcówki sierpnia jesteśmy biedne :p ja też mam takie wrażenie :D i zastanawiam się ile mój mały już waży ;) w środę wizyta jak nie urodzę ;)

Nic nie mow :D moj maly to chyba ze 4,5kg bedzie wazyl jak jeszcze troche posiedzi :D ponad 2 tygodnie temu mial 3,5kg. On chyba chce juz tam zostac do osiemnastki ;)

Hehe no my z końcówki sierpnia jesteśmy biedne :p ja też mam takie wrażenie :D i zastanawiam się ile mój mały już waży ;) w środę wizyta jak nie urodzę ;)
Mój miał nadzieje na dzisiejszy dzień, bo data ładna, ale mała nie chce :p Nie mam dosłownie żadnych objawów teraz nadchodzącego porodu. A dziś zrobiłam tyle w domu jak już nie pamietam kiedy wcześniej :p jakbym wg w ciazy nie była :D Ja tez jestem ciekawa ile, mam nadzieje ze się dowiem w poniedziałek ;)

reklama
Do góry