reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie tez cisza [emoji6] Dziś koleżanka położna powiedziała, ze nie ma szans, ze urodze w terminie, bo mam za wysoko brzuch [emoji33] a mi już tak z nim ciężko i od tygodnia mam wrażenie, ze już mi do kolan sięga [emoji47] no nic. Czekamy dalej [emoji12]
A na kiedy termin? U mnie tez raczej wysoko :/ ale podobno z dnia na dzień może opaść :p

Ale Twój termin już niedługo? Na 21 masz? Nie wiem czy dobrze pamietam :p u mnie jeszcze 8 dni, ale nic się nie zapowiada poki co, chyba ze coś nagle przyjdzie :D
A właśnie miałam pytać ile Tobie zostało. U mnie 7 dni do terminu i też nic się nie zapowiada. Raz na jakiś czas coś mnie skurczy w krzyżu, trochę poczuje pachwine, a tak to Mały szaleje i się chyba nie wybiera zbyt predko na świat [emoji23]

Czy możliwe jest , żeby dziecko bolał brzuch po mleku z piersi ? Nie chodzi mi o diete itp. tylko o to czy po prostu dziecku może nie pasować moje mleko ? Od dwóch dni pierdzi bolesnie, często płacze. Jak usnie po nakarmieniu to się budzi z płaczem i pierdzi.

Czy możliwe , że to od Espumisanu ?
Może po prostu to kolki/bóle brzuszka. Przez niedojrzały układ pokarmowy. Ja bym pomyślała, że espumisan właśnie wręcz przeciwnie, pomoże, a nie zaszkodzi.

No mnie się słabo zrobiło. Ja to tam jeszcze nie mam odwagi zajrzeć a przy myciu to tak delikatnie dotykam.

A szwy już którejś wyszły? Bo mnie to one się takie sztywne wydają jak druty i nie pamiętam kiedy mają zacząć odpadać.
Mnie się rozpuściły te zewnętrzne. Mam jeszcze w środku. Czuję je jak aplikuję globulki (przez to zapalenie które miałam)

Czesc cioteczki.. leze sobie u mamy :D
IMAG5715.jpg

Załączniki

• IMAG5715.jpg
    IMAG5715.jpg
    591,9 KB · Wyświetleń: 395
A właśnie miałam pytać ile Tobie zostało. U mnie 7 dni do terminu i też nic się nie zapowiada. Raz na jakiś czas coś mnie skurczy w krzyżu, trochę poczuje pachwine, a tak to Mały szaleje i się chyba nie wybiera zbyt predko na świat [emoji23]
Mnie to kręgosłup w krzyżu praktycznie codziennie boli na wieczór, po całym dniu. I jak mała bardzo buszuje w brzuszku to tez zakuje w kroku, ale nie utożsamiam tego z czymś co miałoby przepowiadać porod. Chciałabym tylko, żeby przynajmiej do tego przyszłego piątku wyszła, no ale ja to mogę sobie chcieć :D zrobi i tak jak będzie chciała ;)

reklama
Do góry