reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny wiem że niektóre z was mają wprawę w dokarmianiu mm więc proszę o poradę :)

Na dwa dni muszę odstawić małego od cyca. Mam zamrożone z 6 porcji mleka.
Jak go karmić najlepiej ?
Raz mm , raz moje ?
Czy może w dzień moje a na noc mm?

Dziewczyny wiem że niektóre z was mają wprawę w dokarmianiu mm więc proszę o poradę :)

Na dwa dni muszę odstawić małego od cyca. Mam zamrożone z 6 porcji mleka.
Jak go karmić najlepiej ?
Raz mm , raz moje ?
Czy może w dzień moje a na noc mm?
Ja mm daje na noc :)
Ale możesz mieszać. Aleks jak miał za mało mojego to dorabialam mm

A czemu na noc dajesz mm ? W dzień się twoim najada a w noc nie ?
Ja odciagam.. W nocy mi się powiem szczerze nie chce wiesiec z laktstorem..
Maja tak mała, a ja mam tak duże brodawki że nie potrafi jeść prosto z cycka. Łapie za płytko. Czasem złapie, ale więcej mojego bólu i jej złości. Zamówiłam nakładki i zobaczymy.

reklama
Ja odciagam.. W nocy mi się powiem szczerze nie chce wiesiec z laktstorem..
Maja tak mała, a ja mam tak duże brodawki że nie potrafi jeść prosto z cycka. Łapie za płytko. Czasem złapie, ale więcej mojego bólu i jej złości. Zamówiłam nakładki i zobaczymy.
A też nie mam mocy spać 3/4 h na dobę bo mąż wrócił do pracy a jeszcze 4 latek w domu. I w ciągu dnia spać nie pójdę.

Do góry