reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzień dobry.

Zanka powodzenia:)

Biedroneczka, gratulacje:)

U nas w porządku choć młodą kują co 6godzin a wczoraj co dwie żeby kontrolować u niej cukry bo ja mam w karcie wpisaną cukrzycę.
Mleka na razie mam malo ale mala ładnie ssie więc mam nadzieję, ze sobie naprodukuje:)

Milego dnia dziewczynki. Szybkich porodów dla tych nierozpakowanych:)

Załączniki

• WP_20180814_22_38_52_Pro.jpg
    WP_20180814_22_38_52_Pro.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 154
Trzymam kciuki za Ciebie! Jesteś mega wytrwała! Dużo zdrówka!

Najwazniejsze teraz, zeby Twoj organizm byl dobrze przygotowany i aby wszystko skonczylo sie pomyslnie. Tego Ci życzę. Czas zebys byla szczesliwa, bo swoje juz wycierpialas [emoji8]

Jeżeli mogę się spytać to na co chorujesz? Życzę powodzenia!

Autoagresja. Toczeń i sjorgen.

@Prymulkax życzę Ci zdrowia, sił i wytrwałości w walce o wymarzone dzieciątko :*

Życzę ci kochana dużo zdrowia, siły w walce z chorobą. Najważniejsze, że znasz diagnozę, podjęłaś leczenie. Będzie dobrze i mam nadzieję, że jeszcze chwila i też będziesz tuliła swoje wymarzone dzieciątko. Życzę Ci tego z całego serca. Miło, że do nas zaglądasz czasami:)

Dziękuję Wam :* :* :*

Dzień dobry.

Zanka powodzenia:)

Biedroneczka, gratulacje:)

U nas w porządku choć młodą kują co 6godzin a wczoraj co dwie żeby kontrolować u niej cukry bo ja mam w karcie wpisaną cukrzycę.
Mleka na razie mam malo ale mala ładnie ssie więc mam nadzieję, ze sobie naprodukuje:)

Milego dnia dziewczynki. Szybkich porodów dla tych nierozpakowanych:)
Slodziutka dziewczynka :) a jaki ladny ma pajacyk :)

Zobacz załącznik 888126 11.34 przyszedł na świat Leonardo. Waży 4060 i ma 53 cm. Czarna głowka jak u siostry [emoji173]️
Gratulacje [emoji846] śliczny Leo
Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Gratulacje [emoji846] to też miałaś szybki poród [emoji1] mój się urodził 4 godziny po terminie, a Oluś idealnie chciał być terminowy i ma czas.
Iza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
Gratulacje [emoji4] słodka mała

Avalia i Zanka powodzenia [emoji1]

reklama
Do góry