Mikasa7
Fanka BB :)
Kochana, gratuluję wszystkim rozpakowwnym!!!:*:*:*
@kasiak85 cieszę się,że wszystko dobrze u Was:*:*
U nas ciężka noc. Mąż trochę pomagał... Ale młoda ewidentnie preferuję spanie z mama w łóżku. Teraz śpi jak zabiera od 7.30... starszak cały czas jej pilnuje
@kasiak85 cieszę się,że wszystko dobrze u Was:*:*
U nas ciężka noc. Mąż trochę pomagał... Ale młoda ewidentnie preferuję spanie z mama w łóżku. Teraz śpi jak zabiera od 7.30... starszak cały czas jej pilnuje
Kochana wiem,że w tym temacie pewnie jesteś ekspertem. Ale moja też robi już wodniste kupki... śluz co najwyżej narazie z piski idzie. Ale myślę że u Ciebie jest jeszcze nadzieja,że to nie to... chociaż może lepiej odstawić i ppobserwowac...Dziewczynki powodzenia [emoji173]️ czekamy na relacje i zdjęcia brzdąców[emoji173]️
My zaraz śniadanie i jedziemy do apteki po to mleko dla małej. Pół nocy spędziłam na przebieraniu jej z tych wodnistych kup
Pocieszam się tym, że jeszcze jej brzuszek nie boli. Bo Aleks to wył od bladego świtu do późnego wieczora...
Niby kupy dzieci karmionych wyłącznie piersią mogą być wodniste i z odrobiną śluzu (Aleksa karmiłam mieszanie z przewaga mm więc te kupy były inne) , ale tych kup jest stanowczo za dużo.
I teraz znów planowanie sobie diety bezmlecznej. Będzie ciężko. Bo u mnie mnóstwo serów, mleka, jogurtów w diecie jest... Ale cóż. Jak mus to mus. Jeśli to alergia to jej szybko objawy minął jak szybko zareaguje. A jak nie to znaczy że taki jej urok na moim mleku.
Na razie poki co jestem bliska rozpaczy. Niby liczyłam się z tym że jej na prawdę dużo prawdopodobieństwo alergii u niej (Aleks, Damian, szwagier, moje rodzeństwo alergicy, ja za dziecka też byłam alergikiem tylko potem wyrosłam), ale miałam Cichą nadzieję mimo wszystko że Maje to ominie.. Zobacz załącznik 888310