U mnie pierwsza super przeszłam. A te aż drugą jeszcze lepiej także spokojnie :*Dajesz nadzieje ze druga cesarka jest do przeżycia
Bo ja się mega boje :/
reklama
G
gosc12
Gość
Już sama nie wiem.. pewnie tak , ale co mam zrobić, położę i płacze ://Niezły egzemplarz Ci sie trafił
A nie nauczyłaś już jej noszenia?
Takie maluchy szybko się uczą
Albo brzuszek albo potrzeba bliskości mój syn też był rączkowy i cycusiowy non stop. Nie tyle żeby zjeść bo pokarmu mało miałam co się popieścić. I nie uważam że zrobiłam sobie czy jemu tym krzywdęJuż sama nie wiem.. pewnie tak , ale co mam zrobić, położę i płacze ://
Jesteśmy bardzo że sobą związani. Czasami myślę że aż za bardzo [emoji23]
9 miesięcy tulila się u Ciebie w brzuchu i była bujana i teraz też tego potrzebuje poczytaj sobie o 4 trymestrze 'ciazy',
Maljan
Fanka BB :)
Woow my od 23:30 do 9:30 więc też nieźle mąż ma wolne teraz 5 dni [emoji7]O matko ale nam dobrze poszliśmy spać o 20 i do tej pory leżymy .. o 11 pora karmienia i nie wiem czy wcześniej wstaniemy [emoji16]
karkula309
No u nas na szczęście w nocy czasem kweknie przy jedzeniu i potem po jedzeniu z 10 min a potem śpi około 4godziny więc staramy się go wybudzać co 3h [emoji39][emoji39] problemy z brzuszkiem mamy głównie w dzieńJak to możliwe ? ja nie śpię cała noc. Mała się budzila co pół godziny .. teraz też nie spiż zjadła 100ml mojego i marudzi .. usypia na rękach bo jak odłożę to darcie ......
A to ile schodzi przygotowanie mm ?? Bo mi się wydaje że szybciej laktatorem [emoji23][emoji23]Ja odciagam.. W nocy mi się powiem szczerze nie chce wiesiec z laktstorem..
Maja tak mała, a ja mam tak duże brodawki że nie potrafi jeść prosto z cycka. Łapie za płytko. Czasem złapie, ale więcej mojego bólu i jej złości. Zamówiłam nakładki i zobaczymy.
I masz jakiś szybki sposób na przygotowanie mm?
Bajunia
Mój mały budzi się w nocy tak co 2,5-3 godz. 5 godz przerwy to chyba dla takiego maluszka za długo. Z resztą moje cyce nie wytrzymałyby tyle bez karmienia. Nocne mleczko jest bogatsze w składzie niż to dzienne i warto budzić małego żeby sobie pojadł. I dla Twojej laktacji też lepiej jak częściej karmisz.My już dzisiaj po spotkaniu z lekarzem. Wszystko super. Przed ważeniem pieluszka pełna i golasek Leo ważył 3810 g. Teraz sobie smacznie śpi. W nocy też ładnie spal, bo jak zasnął koło 1 tak się obudził ok.6 na mleczko. Wczoraj jadl tak co 3 godz. Zanim złapie pierś to trochę pokrzyczy, ale jak już załapie to wszystko ok.
karkula309
@KatiNails a chciałam jeszcze zapytać o twoje cyce . Cała noc nie odciagasz ? Bo ja jak dziś zaspałam i wzięłam się za odciąganie po 4h przerwy to myślałam że mi cycki rozsadzi jakbym sobie kamienie w cycki włożyła. .
Bajunia
Może odstaw mleczne jedzenie na jakiś czas a potem wróć i zobacz czy znów takie kupki będąDziewczynki powodzenia [emoji173]️ czekamy na relacje i zdjęcia brzdąców[emoji173]️
My zaraz śniadanie i jedziemy do apteki po to mleko dla małej. Pół nocy spędziłam na przebieraniu jej z tych wodnistych kup
Pocieszam się tym, że jeszcze jej brzuszek nie boli. Bo Aleks to wył od bladego świtu do późnego wieczora...
Niby kupy dzieci karmionych wyłącznie piersią mogą być wodniste i z odrobiną śluzu (Aleksa karmiłam mieszanie z przewaga mm więc te kupy były inne) , ale tych kup jest stanowczo za dużo.
I teraz znów planowanie sobie diety bezmlecznej. Będzie ciężko. Bo u mnie mnóstwo serów, mleka, jogurtów w diecie jest... Ale cóż. Jak mus to mus. Jeśli to alergia to jej szybko objawy minął jak szybko zareaguje. A jak nie to znaczy że taki jej urok na moim mleku.
Na razie poki co jestem bliska rozpaczy. Niby liczyłam się z tym że jej na prawdę dużo prawdopodobieństwo alergii u niej (Aleks, Damian, szwagier, moje rodzeństwo alergicy, ja za dziecka też byłam alergikiem tylko potem wyrosłam), ale miałam Cichą nadzieję mimo wszystko że Maje to ominie.. Zobacz załącznik 888310
Jaka ona malutka.. śliczna☺
Bajunia
Ale ma jasne włoski☺ urocza jest☺Dzień dobry.
Zanka powodzenia
Biedroneczka, gratulacje
U nas w porządku choć młodą kują co 6godzin a wczoraj co dwie żeby kontrolować u niej cukry bo ja mam w karcie wpisaną cukrzycę.
Mleka na razie mam malo ale mala ładnie ssie więc mam nadzieję, ze sobie naprodukuje
Milego dnia dziewczynki. Szybkich porodów dla tych nierozpakowanych
a pokarm przyjdzie na pewno, jak tylko mała ciągnie to wyciągnie w końcu☺
reklama
Mam w czajniku zagotowana wodę, podgrzewam ja tylko, wlewam do butelki, wsyouje mleko i gotowe. 30 sekund roboty [emoji23]No u nas na szczęście w nocy czasem kweknie przy jedzeniu i potem po jedzeniu z 10 min a potem śpi około 4godziny więc staramy się go wybudzać co 3h [emoji39][emoji39] problemy z brzuszkiem mamy głównie w dzień A to ile schodzi przygotowanie mm ?? Bo mi się wydaje że szybciej laktatorem [emoji23][emoji23]
I masz jakiś szybki sposób na przygotowanie mm?