reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny ale emocje. Od 4 juz nie śpię i cala nic się wierce... Dziś wielki dzień. @Avalia Tobie również powodzenia życzę [emoji5]

Wzajemnie:) ja po badaniu. Rozwarcie na 3cm, szyjka niby reszta jeszcze się trzyma a młody wysoko. Zabrakło porodowek i musze czekać aż się jakąś zwolni by próbowali ten poród wzniecac. Po badaniu poleciała mi krew taka czerwonista i chyba resztki czopu.
Powodzenia dziewczyny! ;*

My już dzisiaj po spotkaniu z lekarzem. Wszystko super. Przed ważeniem pieluszka pełna i golasek Leo ważył 3810 g. Teraz sobie smacznie śpi. W nocy też ładnie spal, bo jak zasnął koło 1 tak się obudził ok.6 na mleczko. Wczoraj jadl tak co 3 godz. Zanim złapie pierś to trochę pokrzyczy, ale jak już załapie to wszystko ok.

Dziewczynki powodzenia [emoji173]️ czekamy na relacje i zdjęcia brzdąców[emoji173]️

My zaraz śniadanie i jedziemy do apteki po to mleko dla małej. Pół nocy spędziłam na przebieraniu jej z tych wodnistych kup :(
Pocieszam się tym, że jeszcze jej brzuszek nie boli. Bo Aleks to wył od bladego świtu do późnego wieczora...
Niby kupy dzieci karmionych wyłącznie piersią mogą być wodniste i z odrobiną śluzu (Aleksa karmiłam mieszanie z przewaga mm więc te kupy były inne) , ale tych kup jest stanowczo za dużo.
I teraz znów planowanie sobie diety bezmlecznej. Będzie ciężko. Bo u mnie mnóstwo serów, mleka, jogurtów w diecie jest... Ale cóż. Jak mus to mus. Jeśli to alergia to jej szybko objawy minął jak szybko zareaguje. A jak nie to znaczy że taki jej urok na moim mleku.
Na razie poki co jestem bliska rozpaczy. Niby liczyłam się z tym że jej na prawdę dużo prawdopodobieństwo alergii u niej (Aleks, Damian, szwagier, moje rodzeństwo alergicy, ja za dziecka też byłam alergikiem tylko potem wyrosłam), ale miałam Cichą nadzieję mimo wszystko że Maje to ominie..
IMG_20180815_081314.jpg

Załączniki

• IMG_20180815_081314.jpg
    IMG_20180815_081314.jpg
    99,8 KB · Wyświetleń: 516
reklama
Do góry