reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziękuję, nawet dobrze.
Zaraz będą mnie pionizować ale już siedzę i jest ok.

Cala cc trwała prawie 3godziny. Izę szybko wyjęli ale miałam dużo zrostów i z torbielą był problem. Była igromnai nie na prawym a na lewym jajniki. Ciachnęli razem z jamnikiem. Mam nadzieję, że wycięli dobry.
Mam kategoryczny zakaz zajscia w kolejną ciążę bo macica jak papier. Powiedziałam niech podwiążą ale nie chcieli, ze niby grozi im za to więzienie.
To całe szczęście, że z torbielą masz już spokój :)

Ty masz chyba 2-3 dni po mnie ;) a byłaś już na ostatniej wizycie u gina?
Do 20 sierpnia mam zwolnienie i jak nie urodze do tego czasu to idę po dalsze "el kuatro" [emoji23] a ze się nie zanosi na poród to pewnie czeka mnie wizyta. No i chodzę na KTG dwa razy w tygodniu.
Dziękuję, nawet dobrze.
Zaraz będą mnie pionizować ale już siedzę i jest ok.

Cala cc trwała prawie 3godziny. Izę szybko wyjęli ale miałam dużo zrostów i z torbielą był problem. Była igromnai nie na prawym a na lewym jajniki. Ciachnęli razem z jamnikiem. Mam nadzieję, że wycięli dobry.
Mam kategoryczny zakaz zajscia w kolejną ciążę bo macica jak papier. Powiedziałam niech podwiążą ale nie chcieli, ze niby grozi im za to więzienie.
Na pewno wycieli ten co trzeba, nie martw się ;) Teraz zbieraj siły i ciesz się Malutka [emoji173]

Ja mam od wczoraj takie napady, że przychodzi ból jak na okres i od razu goni mnie na kibelek :( i o ile wczoraj i dziś rano mnie przeczyscilo o tyle od 13 nic nie idzie i tylko się mecze :( nie wiem czy czyms sie zatrulam czy to już do porodu tak się mój organizm szykuje, ale zaczyna mnie to już męczyć :/

reklama
Do góry