Właśnie zaczęła robić rzadkie kupki ze śluzem...Tez wyszlo uczulenie?
reklama
Na razie odstawiam nabiał a Damian jutro podjedzie do apteki która ma dyżur po bebilon peptiWłaśnie zaczęła robić rzadkie kupki ze śluzem...
madziula92
Fanka BB :)
Kasiula8989
Na razie odstawiam nabiał a Damian jutro podjedzie do apteki która ma dyżur po bebilon pepti
O kurde to nieciekawie :/
Maljan
To całe szczęście, że z torbielą masz już spokójDziękuję, nawet dobrze.
Zaraz będą mnie pionizować ale już siedzę i jest ok.
Cala cc trwała prawie 3godziny. Izę szybko wyjęli ale miałam dużo zrostów i z torbielą był problem. Była igromnai nie na prawym a na lewym jajniki. Ciachnęli razem z jamnikiem. Mam nadzieję, że wycięli dobry.
Mam kategoryczny zakaz zajscia w kolejną ciążę bo macica jak papier. Powiedziałam niech podwiążą ale nie chcieli, ze niby grozi im za to więzienie.
Dosłownie mi się płakać chce...O kurde to nieciekawie :/
.rudzielec
Do 20 sierpnia mam zwolnienie i jak nie urodze do tego czasu to idę po dalsze "el kuatro" [emoji23] a ze się nie zanosi na poród to pewnie czeka mnie wizyta. No i chodzę na KTG dwa razy w tygodniu.Ty masz chyba 2-3 dni po mnie a byłaś już na ostatniej wizycie u gina?
Na pewno wycieli ten co trzeba, nie martw się Teraz zbieraj siły i ciesz się Malutka [emoji173]Dziękuję, nawet dobrze.
Zaraz będą mnie pionizować ale już siedzę i jest ok.
Cala cc trwała prawie 3godziny. Izę szybko wyjęli ale miałam dużo zrostów i z torbielą był problem. Była igromnai nie na prawym a na lewym jajniki. Ciachnęli razem z jamnikiem. Mam nadzieję, że wycięli dobry.
Mam kategoryczny zakaz zajscia w kolejną ciążę bo macica jak papier. Powiedziałam niech podwiążą ale nie chcieli, ze niby grozi im za to więzienie.
Ja mam od wczoraj takie napady, że przychodzi ból jak na okres i od razu goni mnie na kibelek i o ile wczoraj i dziś rano mnie przeczyscilo o tyle od 13 nic nie idzie i tylko się mecze nie wiem czy czyms sie zatrulam czy to już do porodu tak się mój organizm szykuje, ale zaczyna mnie to już męczyć :/
Kasiula8989
Dosłownie mi się płakać chce...
Głowa do góry, może to jednak nie to :*
E
Ewka34
Gość
Slodziak [emoji7] ❤❤❤❤ gratulacje mamusiu :* ❤❤❤❤Iza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
reklama