reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak wiec i ja mam mleko a pisałam , ze dupka i płacz . Wyszliśmy ze szpitala, bo juz musieliśmy - dzieci, praca i co ? Juz pod wieczór poczułam ból w staniku w domu , patrze piersi twarde jak kamień i pełne , wiec wpadłam w panikę co robić - malutka zosta w szpitalu na naświetlenia . To odciagam i zbieram dla niej do butelki . Na razie po 30 ml za jednym razem , ale mam wreszcie pokarm !!
Nie pozwolili ci zostac z nia w szpitalu?
Super ze masz mleczko ,a tak sie martwilas :*

reklama
Dziękuję dziewczyny za gratulacje. Właśnie Młody spi a zaraz będę budzić na cycusia.

Ale dzisiaj porodów:) gratulacje dla wszystkich Mamuś:*

Każda inaczej znosi poród. Nie powiempow nie bolało bo końcówka była trudna i bardzo bolało. Trochę żałuję że nie zdążyli z antybiotykiem i teraz się stresuje żeby wszystko było ok.
Leżę w sali 2 osobowej póki co sama także super luksus:)
Dobra budzę Młodego nakarmimy się i idę coś też pospać.

Tak wiec i ja mam mleko a pisałam , ze dupka i płacz . Wyszliśmy ze szpitala, bo juz musieliśmy - dzieci, praca i co ? Juz pod wieczór poczułam ból w staniku w domu , patrze piersi twarde jak kamień i pełne , wiec wpadłam w panikę co robić - malutka zosta w szpitalu na naświetlenia . To odciagam i zbieram dla niej do butelki . Na razie po 30 ml za jednym razem , ale mam wreszcie pokarm !!
Dajesz nadzieję [emoji4]
No i Maja chyba też ma alergie na białko.. No się powiesze chyba...
Masakra... Może to nie będzie to.

Dziękuję, nawet dobrze.
Zaraz będą mnie pionizować ale już siedzę i jest ok.

Cala cc trwała prawie 3godziny. Izę szybko wyjęli ale miałam dużo zrostów i z torbielą był problem. Była igromnai nie na prawym a na lewym jajniki. Ciachnęli razem z jamnikiem. Mam nadzieję, że wycięli dobry.
Mam kategoryczny zakaz zajscia w kolejną ciążę bo macica jak papier. Powiedziałam niech podwiążą ale nie chcieli, ze niby grozi im za to więzienie.
To teraz dochodź do siebie jak najszybciej ☺
Pewnie jakbyś prywatnie umówiła się z gin to by podwiązali. Moja bratowa ma podwiązane jajowody po trzeciej cesarce. Ale to było 15 lat temu. Widocznie teraz nie mogą.

To teraz dochodź do siebie jak najszybciej [emoji5]
Pewnie jakbyś prywatnie umówiła się z gin to by podwiązali. Moja bratowa ma podwiązane jajowody po trzeciej cesarce. Ale to było 15 lat temu. Widocznie teraz nie mogą.
Nie koniecznie. Mój lekarz prowadzący odmówił a pracuje w szpitalu na Lutyckiej tez się go o to pytałam i mówił ze tego w Polsce się nie robi.
@Avalia jak spotkasz doktora Macieja Hassana Bardz to pozdrów go ode mnie [emoji4]

reklama
Dziewczyny ale emocje. Od 4 juz nie śpię i cala nic się wierce... Dziś wielki dzień. @Avalia Tobie również powodzenia życzę [emoji5]
Wzajemnie:) ja po badaniu. Rozwarcie na 3cm, szyjka niby reszta jeszcze się trzyma a młody wysoko. Zabrakło porodowek i musze czekać aż się jakąś zwolni by próbowali ten poród wzniecac. Po badaniu poleciała mi krew taka czerwonista i chyba resztki czopu.

Do góry