reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziekuje wam wszystkim za miłe słowa i wsparcie w sprawie karmienia.

My dzis do wypisu a niestety u małej wyszła żółtaczka i jeszcze 3 dni naświetleń , wiec nie wychodzimy . Czy u was tez przy żółtaczce naświetlenia trwały 3 dni ,czy jest szansa na krócej ?

@Luiza. wspaniale dziewczynki , wyglądają jakby mialy juz z 3 miesiące .
@Mikasa7 ale śliczna maleńka i jakie ma włoski <3
@zanka200389 i @kasiak85 powodzenia w szpitalu , dawajcie znać co i jak .
U mnie tylko 1 dzień naświetlania było wyszliśmy z żółtaczka na poziomie 11 , a potem po wyjściu ze szpitala 2 razy byliśmy na pobraniu krwi co tydzień żeby sprawdzić poziom biliburuny w swojej przychodni

U nas jak zoltaczka zeszła to dosłownie z dnia na dzień. Jednego dnia lekko żółta, a następnego dnia rozowiutka
Mnie też się wydawało że dwa dni Piotrek był lekko żółty a od wczoraj już ok. Ale jednak pediatra stwierdziła, że jeszcze widać i kazała przez tydzień dopajać i wychodzić już na dwór. W nocy mały skończy tydzień☺

Mój mąż nie może się bardziej doczekać syna niż ja :D codziennie go wygania na naszą stronę :p dziś nawet zasugerował mi żebym sobie ogarnęła jakieś ciuchy wyjściowe bo teraz wszystko się może zdarzyć :D
Leżę sobie brzuszkiem do góry, oglądam kuchenne rewolucje i próbuje się powstrzymać przed pochłonięciem kinder czekoladek :p
Mój tez pyta pare razy dziennie czy chce może herbatę, mi się juz śmiać chce :p cały czas zagaduje o seksie, a ja taka nie do konca zdecydowana juz jestem i chyba się boje :D

Dziekuje wam wszystkim za miłe słowa i wsparcie w sprawie karmienia.

My dzis do wypisu a niestety u małej wyszła żółtaczka i jeszcze 3 dni naświetleń , wiec nie wychodzimy . Czy u was tez przy żółtaczce naświetlenia trwały 3 dni ,czy jest szansa na krócej ?

@Luiza. wspaniale dziewczynki , wyglądają jakby mialy juz z 3 miesiące .
@Mikasa7 ale śliczna maleńka i jakie ma włoski <3
@zanka200389 i @kasiak85 powodzenia w szpitalu , dawajcie znać co i jak .
Mojego naświetlali tylko 1 noc, 12h :)

reklama
@Anulaa88 Trzymam kciuki za szybką pozytywną akcję i pięknego dzidziutka na końcu;)
Ja właśnie w przychodni czekam na ostatnie ktg i po to skierowanie.
Położna mówi że ta noc w jej szpitalu to była noc pękających pecherzy;)

Co do seksow i sprzątania to u mnie bez rezultatu. Spacery, zakupy i ogólną jakąś aktywność również. Schodów mam mało więc nie miałam jak sprawdzać ale nie podejrzewam by w przypadku wyjścia mego syna na świat uskutecznily sytuację.

Dopakowalam się do szpitala i mam takiego stracha jak nie powiem co :/ A żebra jak bolały tak bolą dalej...

Do góry