I jeszcze kup mu body z napisem : moja mama nie potrzebuje Twoich radJa juz kazalam wydrukowac mezowi w dwoch egzemplarzach te artykuły i będzie lekturą obowiązkową przed pierwszą wizytą u wnusia [emoji23][emoji23][emoji23]
Hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jeszcze kup mu body z napisem : moja mama nie potrzebuje Twoich radJa juz kazalam wydrukowac mezowi w dwoch egzemplarzach te artykuły i będzie lekturą obowiązkową przed pierwszą wizytą u wnusia [emoji23][emoji23][emoji23]
Oo widzisz[emoji16]masuj ją często[emoji16]to nie zaszkodzi [emoji16]Polezala na brzuszku, później troszkę pomasowalam i ... Mała obkupkala mnie od góry do dołu, dobrze , że miałam usta zamknięte [emoji23] poleciało jak z armaty a ona zadowolona. [Emoji23] tego jeszcze nie było [emoji23]
Moja tez mi tak gada a ja biore pod uwage informacje z pewnych zrodel. Za to ona jak wyszuka jakies glupoty to traktuje to jak prawde objawiona i tez jej sie nie przegada dobrze, ze mieszka 200km ode mnieMojej się nie da przegadać. Właśnie jej mówię poraz kolejny. To powiedziała , że ma dość tego mojego internetu. Bo wychowała czworke dzieci i ona nie zna tych nowych metod. Nie rozumie , jak można eksperymentować tak na dziecku. Eh. No nic. Będę jadła po kryjomu. Tyle, że "czekolady mi nie wolno" a właśnie jem kulki z mlekiem [emoji23] przy mamie [emoji23]
To ja nic nie boli tylko siłuje się z gazami
Możesz ją wspomóc na wieczór jeśli Was na wieczór łapie kroplami. A tak to spokójnie
Nie chce jej wkurzac już. Będę udawała , że ma racjęPokaż jej te linki, które ci przesłałam. Chociaż na moją teściową to nie podziałalo, a jest internetowa [emoji16]
Frytki [emoji16]No widzisz [emoji23] to tylko gazy, a nie ta nieszczęsna czekolada [emoji23] babo jedz na zdrowie to na co tylko masz ochotę
Szpital Medicover w Warszawie .W jakim ty szpitalu jesteś ze taki posiłek cudowny dostałaś
Ja dziś na obiad robię schabowego z ziemniakani i [emoji534] w śmietanieFrytki [emoji16]
K dzwonił i po powrocie chce mnie zabrać na kolację i małą, powiedziałam , że pizza będzie najlepszym pomysłem [emoji23]
U mnie było identycznie. Mały pierwszą dobę spał tylko , kilka razy pociągnął cyca i dalej spał. Też zwrócił trochę tych wód płodowych. Teraz już normalnie je.Ja nie mogę siadać ani chodzić bo wyszły mi na tyłku 3 mega wielkie hemoroidy po porodzie myslicie że one znikną? Polecacie jakaś maść ?
Druga sprawa jest taka że maluszek teraz po porodzie ciągle śpi i nie chce jeść. To normalne? Myślicie że później zglodnieje? Jadł po12 w nocy. Koło 10 5 razy pociągnął piers i teraz znowu ciagl3 śpi. Od czasu do czasu ulewa mu się też wodami plodowymi bo się nałykał.
U mnie też młoda zwymiotowala wodami pkodowymi. W szoku byłam bo syn mi tak nie robił.U mnie było identycznie. Mały pierwszą dobę spał tylko , kilka razy pociągnął cyca i dalej spał. Też zwrócił trochę tych wód płodowych. Teraz już normalnie je.