reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mojej się nie da przegadać. Właśnie jej mówię poraz kolejny. To powiedziała , że ma dość tego mojego internetu. Bo wychowała czworke dzieci i ona nie zna tych nowych metod. Nie rozumie , jak można eksperymentować tak na dziecku. Eh. No nic. Będę jadła po kryjomu. Tyle, że "czekolady mi nie wolno" a właśnie jem kulki z mlekiem [emoji23] przy mamie [emoji23]
Moja tez mi tak gada a ja biore pod uwage informacje z pewnych zrodel. Za to ona jak wyszuka jakies glupoty to traktuje to jak prawde objawiona i tez jej sie nie przegada ;) dobrze, ze mieszka 200km ode mnie :D

Ja nie mogę siadać ani chodzić bo wyszły mi na tyłku 3 mega wielkie hemoroidy po porodzie :( myslicie że one znikną? Polecacie jakaś maść ?

Druga sprawa jest taka że maluszek teraz po porodzie ciągle śpi i nie chce jeść. To normalne? Myślicie że później zglodnieje? Jadł po12 w nocy. Koło 10 5 razy pociągnął piers i teraz znowu ciagl3 śpi. Od czasu do czasu ulewa mu się też wodami plodowymi bo się nałykał.
U mnie było identycznie. Mały pierwszą dobę spał tylko , kilka razy pociągnął cyca i dalej spał. Też zwrócił trochę tych wód płodowych. Teraz już normalnie je.

reklama
Do góry