reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@aniaczarnula i jak sytuacja?

@Paulana rozkręca się coś?

Kurcze najgorsze to nie wiedzieć co się dzieje bo człowiek pierwszy raz rodzi.
Czop odchodzi. Nie wiem czy to już całość wyszła czy nie. Wzięłam czopki na oczyszczenie i poszło.
Mam mocne bóle podbrzusza co 20 minut ale to tylko podbrzusze nie cały brzuch.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze najgorsze to nie wiedzieć co się dzieje bo człowiek pierwszy raz rodzi.
Czop odchodzi. Nie wiem czy to już całość wyszła czy nie. Wzięłam czopki na oczyszczenie i poszło.
Mam mocne bóle podbrzusza co 20 minut ale to tylko podbrzusze nie cały brzuch.
Coś się rozkręca ;). Za drugim razem są te same dylematy ;).

Coś się rozkręca ;). Za drugim razem są te same dylematy ;).

No tak ale powiedzcie to brzuch cały boli czy to kwestia indywidualna? Mała do tego się rozpycha że ja już sama nie wiem. Mam 30km do szpitala i bez sensu by było jechać i usłyszeć jedz pani do domu zwłaszcza ze koleżanka mnie ma zawieźć.
Niektórzy nic nie czują i na ostatni moment się rozkręca, inni dniami i nocami. Ja już nie wiem co mam zrobić.

reklama
Gratulujemy wszystkim rozpakowanym kobitkom i zdrówka dla Was i maluszków ;)

U nas dziś leniwie, mama sobie poszła na pazurki zrobić to tatuś się opiekował, a teraz na chwilkę do pepco, oczywiście kupiłam małej 2 ciuszki, ale na rozmiar już 68 i takiego jednorożca do trzymania [emoji5]

U nas dziś chłodno i deszczowo, więc tatuś tak wystroił córeczkę :)

Miłego dnia [emoji170]❣️
IMG_1254.JPG
IMG_1252.JPG

IMG_0832.JPG

Załączniki

• IMG_1254.JPG
    IMG_1254.JPG
    337,4 KB · Wyświetleń: 466
  • IMG_1252.JPG
    IMG_1252.JPG
    303,8 KB · Wyświetleń: 469
  • IMG_0832.JPG