Też nie ma problemu [emoji23] Maja trzy razy w nocy wstaje. Tzn koło 23-24. Potem 2-3 i 4-5 [emoji23] także ja się przy tym małym brzdacu wysypiamA na noc może być ? [emoji16][emoji16]
Chociaż Olek mi w nocy zazwyczaj śpi wstaje tylko na jedzenie i właśnie pampers [emoji16][emoji16]
Teraz też nie jest źle , po prostu leży sobie i coś tam kwęka ale trzeba patrzeć bo on to się już sam z boku na bok przekręca więc żeby czegoś nie zmajstrowal
reklama
madziula92
Fanka BB :)
Urodziłam! Weronika przyszła na świat o 2.35, 3720 g, 56 cm:-)
Przed 1 przyszedł Pan dr,że crp wzrosło do 50. Decyzja o przeniesieniu na porodowke. Koło 1.30 podłączył oksytocona,ale zaraz odlaczyli ,bo zaczęły się moje skurcze. rozwarcie z 3 cm w ciągu chyba 12-15 skurczy przeszło do pełnego rozwarcia. Położna w szoku że tak szybko. Partych z 7 i witaj! Dużo płakała i mam nadzieję,że niczym jej nie zarazilam. Teraz dopiero dłużej nie płacze i ciągnie cycaą. Później ogarnę zdjecie:* aha i nie nacinali mnie, 1 szew
Gratulacje!
G
gosc12
Gość
Mojej się nie da przegadać. Właśnie jej mówię poraz kolejny. To powiedziała , że ma dość tego mojego internetu. Bo wychowała czworke dzieci i ona nie zna tych nowych metod. Nie rozumie , jak można eksperymentować tak na dziecku. Eh. No nic. Będę jadła po kryjomu. Tyle, że "czekolady mi nie wolno" a właśnie jem kulki z mlekiem [emoji23] przy mamie [emoji23]Moja mama na początku też mi mówiła jak było kiedyś, że na początku nie będę mogła jeść tego i tego. Ale dała sobie przemówić do głowy i stwierdziła, że ja będę robić tak jak ja uważam. Teraz po porodzie jem wszystko i przy niej też i już nic nie mówi [emoji16]
Meml
G
gosc12
Gość
Moja ma 48 i ma nawet Facebooka, normalnie siedzi w internecie itp. ale na temat diety nie przegadasz.Ja tylko raz zostałam podpuszczona i wdałam się z nią w dyskusję i nasłuchałam się ile które dziecko w rodzinie płakało oczywiście przez złą dietę matki Moja matka ma 46 lat i jest typem człowieka który nie używa internetu. Myślę że bardzo dużo rzeczy by ją teraz zdziwiło ale sama nie chce pójść do przodu więc ma podejście sprzed 20 lat
Anulaa88
Pokaż jej te linki, które ci przesłałam. Chociaż na moją teściową to nie podziałalo, a jest internetowa [emoji16]Mojej się nie da przegadać. Właśnie jej mówię poraz kolejny. To powiedziała , że ma dość tego mojego internetu. Bo wychowała czworke dzieci i ona nie zna tych nowych metod. Nie rozumie , jak można eksperymentować tak na dziecku. Eh. No nic. Będę jadła po kryjomu. Tyle, że "czekolady mi nie wolno" a właśnie jem kulki z mlekiem [emoji23] przy mamie [emoji23]
G
gosc12
Gość
Polezala na brzuszku, później troszkę pomasowalam i ... Mała obkupkala mnie od góry do dołu, dobrze , że miałam usta zamknięte [emoji23] poleciało jak z armaty a ona zadowolona. [Emoji23] tego jeszcze nie było [emoji23]Trzymam kciuki za rozwój akcji [emoji1]
Mikasa7 gratulacje [emoji846] poród szybki. Dobrze, że w szpitalu byłaś. Śliczna Weronisia [emoji7]
Aniaczarnula i co? Dzieje się coś?
Klaudia ja też mam zamiar jeść normalnie. Jak najbardziej możesz masować brzuszek i zginać jej nóżki [emoji6]
Witam się w dniu terminu. Wczoraj mały mi naciskał na krocze - spać nie mogłam, wzięłam paracetamol i poszłam spać. Skurcze mam nieregularne cały czas i do wytrzymania, więc raczej to jeszcze nie to.
No widzisz [emoji23] to tylko gazy, a nie ta nieszczęsna czekolada [emoji23] babo jedz na zdrowie to na co tylko masz ochotęPolezala na brzuszku, później troszkę pomasowalam i ... Mała obkupkala mnie od góry do dołu, dobrze , że miałam usta zamknięte [emoji23] poleciało jak z armaty a ona zadowolona. [Emoji23] tego jeszcze nie było [emoji23]
reklama
.rudzielec
Ja juz kazalam wydrukowac mezowi w dwoch egzemplarzach te artykuły i będzie lekturą obowiązkową przed pierwszą wizytą u wnusia [emoji23][emoji23][emoji23]Pokaż jej te linki, które ci przesłałam. Chociaż na moją teściową to nie podziałalo, a jest internetowa [emoji16]