reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Myślałam , że po terminie już trzeba być pod kontrolą w szpitalu do czasu wywołania. Ale jeśli masz tak często kontrolę u lekarza to nie ma się czym martwić :) szkoda , że zero pomocy od nikogo..
Wiesz to chyba co lekarz to inaczej. Mój zwalnia pacjentke od siebie w skończonym 41tc i wtedy daje skierowanie do szpitala. Nie wiem tylko ile czasu w szpitalu czekają na indukcje... Mi dzień terminu minął i przyznam że czułam się lepiej niż powiedzmy tydzień temu ;) już mężowi powiedziałam że te 9 miesięcy temu to wyselekcjonowal chyba najwredniejsze geny:)
Jutro mam plan przed wizytą u gina zająć do pepco i kupić parę rzeczy dla siebie z wyprzedaży;) takich poporodowych antynamiotowych ;) humor mi się poprawi :D

reklama
Zaczynam być zmęczona tą ciążą.. Brzuch jak skała, pępek mimo że wklęsły to czuję jak twardnieje i się wyciska, od czasu do czasu kłucie w podbrzuszu i pobolewanie w krzyżu ale i tak najgorsze są stopy..niedość że spuchnięte to pogryzione przez komary a dosięgnąć żeby się podrapać graniczy z cudem :D

Zaczynam być zmęczona tą ciążą.. Brzuch jak skała, pępek mimo że wklęsły to czuję jak twardnieje i się wyciska, od czasu do czasu kłucie w podbrzuszu i pobolewanie w krzyżu ale i tak najgorsze są stopy..niedość że spuchnięte to pogryzione przez komary a dosięgnąć żeby się podrapać graniczy z cudem :D
Ja to do kostek dostaje spokojnie, alee powiem wam ze jestem tak spuchła, nogi i ręce ze masakra jakaś...pogoda jeszcze nie pomaga, mój pierścionek idealnie pasuje teraz na małego palca DB0BBF3F-5AE5-4DCB-87DE-E342C021CF26.jpeg

Załączniki

• DB0BBF3F-5AE5-4DCB-87DE-E342C021CF26.jpeg
    DB0BBF3F-5AE5-4DCB-87DE-E342C021CF26.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 131
Ja to do kostek dostaje spokojnie, alee powiem wam ze jestem tak spuchła, nogi i ręce ze masakra jakaś...pogoda jeszcze nie pomaga, mój pierścionek idealnie pasuje teraz na małego palca Zobacz załącznik 886212

Ja też dostaję do kostek, ale mam strasznie spuchnięte nogi, a ręce ciągle zdrętwiałe już od 3 tygodni..a pogoda jest świetna, codziennie upał..

Ja też dostaję do kostek, ale mam strasznie spuchnięte nogi, a ręce ciągle zdrętwiałe już od 3 tygodni..a pogoda jest świetna, codziennie upał..
Ja taka masakrę mam od 4 dni, moje adidasy się już tak rozwaliły ze aż mi ich szkoda :( do tego nie mogę spać w nocy... czuje cały czas nogi, może mam zespół niespokojnych nóg hehe
Do tego dziewuszka mi się tak kręci ze mój pęcherz nie daje rady :D

Ja taka masakrę mam od 4 dni, moje adidasy się już tak rozwaliły ze aż mi ich szkoda :( do tego nie mogę spać w nocy... czuje cały czas nogi, może mam zespół niespokojnych nóg hehe
Do tego dziewuszka mi się tak kręci ze mój pęcherz nie daje rady :D
Ja chodzę w balerinkach, które niedawno kupiłam , oczywiście rozmiar większe niż zwykle i są dobre :) mnie niekiedy bolą w nocy nogi, ale gorsze jest wstawanie co 2 h na siku:)

reklama
Do góry