reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Myślałam , że po terminie już trzeba być pod kontrolą w szpitalu do czasu wywołania. Ale jeśli masz tak często kontrolę u lekarza to nie ma się czym martwić :) szkoda , że zero pomocy od nikogo..
Wiesz to chyba co lekarz to inaczej. Mój zwalnia pacjentke od siebie w skończonym 41tc i wtedy daje skierowanie do szpitala. Nie wiem tylko ile czasu w szpitalu czekają na indukcje... Mi dzień terminu minął i przyznam że czułam się lepiej niż powiedzmy tydzień temu ;) już mężowi powiedziałam że te 9 miesięcy temu to wyselekcjonowal chyba najwredniejsze geny:)
Jutro mam plan przed wizytą u gina zająć do pepco i kupić parę rzeczy dla siebie z wyprzedaży;) takich poporodowych antynamiotowych ;) humor mi się poprawi :D

reklama
Zaczynam być zmęczona tą ciążą.. Brzuch jak skała, pępek mimo że wklęsły to czuję jak twardnieje i się wyciska, od czasu do czasu kłucie w podbrzuszu i pobolewanie w krzyżu ale i tak najgorsze są stopy..niedość że spuchnięte to pogryzione przez komary a dosięgnąć żeby się podrapać graniczy z cudem :D

Zaczynam być zmęczona tą ciążą.. Brzuch jak skała, pępek mimo że wklęsły to czuję jak twardnieje i się wyciska, od czasu do czasu kłucie w podbrzuszu i pobolewanie w krzyżu ale i tak najgorsze są stopy..niedość że spuchnięte to pogryzione przez komary a dosięgnąć żeby się podrapać graniczy z cudem :D
Ja to do kostek dostaje spokojnie, alee powiem wam ze jestem tak spuchła, nogi i ręce ze masakra jakaś...pogoda jeszcze nie pomaga, mój pierścionek idealnie pasuje teraz na małego palca DB0BBF3F-5AE5-4DCB-87DE-E342C021CF26.jpeg

Załączniki

• DB0BBF3F-5AE5-4DCB-87DE-E342C021CF26.jpeg
    DB0BBF3F-5AE5-4DCB-87DE-E342C021CF26.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 123
Ja to do kostek dostaje spokojnie, alee powiem wam ze jestem tak spuchła, nogi i ręce ze masakra jakaś...pogoda jeszcze nie pomaga, mój pierścionek idealnie pasuje teraz na małego palca Zobacz załącznik 886212

Ja też dostaję do kostek, ale mam strasznie spuchnięte nogi, a ręce ciągle zdrętwiałe już od 3 tygodni..a pogoda jest świetna, codziennie upał..

Ja też dostaję do kostek, ale mam strasznie spuchnięte nogi, a ręce ciągle zdrętwiałe już od 3 tygodni..a pogoda jest świetna, codziennie upał..
Ja taka masakrę mam od 4 dni, moje adidasy się już tak rozwaliły ze aż mi ich szkoda :( do tego nie mogę spać w nocy... czuje cały czas nogi, może mam zespół niespokojnych nóg hehe
Do tego dziewuszka mi się tak kręci ze mój pęcherz nie daje rady :D

Ja taka masakrę mam od 4 dni, moje adidasy się już tak rozwaliły ze aż mi ich szkoda :( do tego nie mogę spać w nocy... czuje cały czas nogi, może mam zespół niespokojnych nóg hehe
Do tego dziewuszka mi się tak kręci ze mój pęcherz nie daje rady :D
Ja chodzę w balerinkach, które niedawno kupiłam , oczywiście rozmiar większe niż zwykle i są dobre :) mnie niekiedy bolą w nocy nogi, ale gorsze jest wstawanie co 2 h na siku:)

reklama
Do góry