To mi się gadzizna na karmienie obudziła i nałóg już bo zaglądam na forum [emoji23]Ja również bezsennie.. Zgaga w parze z siku
reklama
Vanilia120
Fanka BB :)
U mnie skurcze co 8 minut i zrobiły się dłuższe i bardziej bolesne. Poczekam do 5nad ranem i chyba też się z mężem zabierzemy na porodówke.
Trzymam kciuki [emoji7] już niedługo będziesz tulila maleństwo [emoji7]U mnie skurcze co 8 minut i zrobiły się dłuższe i bardziej bolesne. Poczekam do 5nad ranem i chyba też się z mężem zabierzemy na porodówke.
Bajunia
Ja smaruje za każdym razem. Mój mały już widzę ma uczulenie na pupie od tych oryginalnych pampersów. Trzeba kupić dade albo te z Lidla zobaczymy. Kurcze córka to samo miała. Co w tych pieluchach jest?Dziewczyny, jestem w tym temacie zielona więc pomożcie mam pytanie co do przewijania. Czy przy każdej zmianie pieluszki smarujecie pupke jakimś kremikiem/maścią? I jakich kosmetyków do tego celu używacie?
A my się właśnie karmimy ☺ o 23 ostatnie było. Skończone przed północą i o 3 mi się sam mały obudził 5 min przed budzikiem.☺
Bajunia
Trzymam mocno kciuki ☺ zaczyna się ☺U mnie skurcze co 8 minut i zrobiły się dłuższe i bardziej bolesne. Poczekam do 5nad ranem i chyba też się z mężem zabierzemy na porodówke.
GorzkaPomarańcza
Powodzenia dziewczyny, oby szybko poszlo
Biedroneczka10
Ja od 2,5 h skurcze co 9 minut i boli jak jasna cholera ale czekam aż będą częściej.
GorzkaPomarańcza
Czekamy na rozwoj akcji przy jakich skurczach jedziesz do szpitala?Ja od 2,5 h skurcze co 9 minut i boli jak jasna cholera ale czekam aż będą częściej.
Ja mam te z Lidla. Właśnie paczkę otworzyłam bo pampersy 0 mi się skończyły. A 1 z Lidla są trochę mniejsze niż 1 z pampers. Ale są też sztywniejsze :/Ja smaruje za każdym razem. Mój mały już widzę ma uczulenie na pupie od tych oryginalnych pampersów. Trzeba kupić dade albo te z Lidla zobaczymy. Kurcze córka to samo miała. Co w tych pieluchach jest?
A my się właśnie karmimy [emoji5] o 23 ostatnie było. Skończone przed północą i o 3 mi się sam mały obudził 5 min przed budzikiem.[emoji5]
Także my zuzyjemy są paczkę i pewnie więcej ich nie kupię.
Ostatnia edycja:
reklama
Biedroneczka10
Czekamy na rozwoj akcji przy jakich skurczach jedziesz do szpitala?
Myślę że nawet jak się nic nie zmieni za godzinę dwie pojadę. Ma 9 mam ktg ale to już bezsensu lepiej na porodówkę chyba że się uspokoi kto to wie niby mówią jak co 6 minut to jechać.