@Karokao i @Vanilia120 to mowicie, ze dzisiaj beda dwa porody?
Oby [emoji120] gorzej jak zaraz zasnę, obudzę sie rano zdziwiona ze dalej nie urodziłam [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Karokao i @Vanilia120 to mowicie, ze dzisiaj beda dwa porody?
Trzeba byc dobrej myśli cos sie rozkreca?Oby [emoji120] gorzej jak zaraz zasnę, obudzę sie rano zdziwiona ze dalej nie urodziłam [emoji23]
Trzeba byc dobrej myśli cos sie rozkreca?
Czyli nie ma wyjscia, to juz musza byc porodowe a zwieksza sie ich intensywnosc?Trochę co 7-8 na zmianę z 10-11, po kąpieli nie wyciszyło sie totalnie wiec pocieszam sie ze może jeszcze jest nadzieja [emoji3]
Dziewczyny, jestem w tym temacie zielona więc pomożcie mam pytanie co do przewijania. Czy przy każdej zmianie pieluszki smarujecie pupke jakimś kremikiem/maścią? I jakich kosmetyków do tego celu używacie?
Czyli nie ma wyjscia, to juz musza byc porodowe a zwieksza sie ich intensywnosc?
Czyli jak sie przebudze w nocy to bedziesz pisac, ze jestes juz na porodowce superWydaje mi sie ze tak, te są już mocniejsze niż te kilka godzin wcześniej.
Plecy już mi wysiadły, mam wielka nadzieje ze już blizej jak dalej [emoji25]
Czyli jak sie przebudze w nocy to bedziesz pisac, ze jestes juz na porodowce super