Dziękuję i na wzajemA ja dzisiaj już po jednym spacerku [emoji4] pogoda dzisiaj super, wiatr przyjemnie wieje[emoji4] zaraz zabieram się za obiad[emoji4]miłego dnia dziewczyny[emoji16]
reklama
G
gosc12
Gość
To bycie mama jest stresujace dziecko Ci na chwile zabiora i od razu panika
Masakra z tymi wodami :/ ale jak Ci odplywaly to byly przezroczyste?
No tak. W domu i przed USG były przezroczyste. A przed samym urodzeniem przebili pecherz i wyleciały podobno zielone. I teraz mama mi mówi, że nie chciała mnie martwic ale jak mała wyszła to leżała i się nie ruszała, nie płakała. Ja byłam w szoku to nie pamiętam. Ale lekarze podobno popatrzyli na siebie i się przejęli, za chwilę mała złapała oddech. Ja p.. super opieka .. chwila i bym nie miała dziecka ..
GratulujęJagna 3740g 54 cm. 5.08 dwa dni po terminie SN.Powodzenia dziewczyny
Nie wiem czy w biedronce są ale wczoraj widziałam w Tesco ale 10zl drożej 59zl z groszamiDziewczyny są jeszcze te Pampers 2 144 szt w Biedronce czy tylko jakiś czas temu były ?
U mnie dzisiaj 23 stopnie na telefonie pokazuje ,chyba przyzwyczaiłam się do upałów 30 stopni bo dzisiaj trochę chłodniej i mi zimno aż zalozylam długie spodnie i skarpetki
Z małą byliśmy na pobraniu krwi rano żeby znów sprawdzić poziom biliburuny ile się obniżyło , tatuś przeżywał bardziej kłucie niż chyba mała ..
Wczoraj wkoncu się zwazylam pierwszy raz po porodzie i ważę 63 kg , startowałam z 64 a w dniu porodu było 71.3 kg
Wogole teraz mam taki apetyt że szok ..i wieksze zachcianki niż w ciąży , no i mogę jeść wszystko bo już nie muszę się martwić zgagą
madziula92
Fanka BB :)
Jagna 3740g 54 cm. 5.08 dwa dni po terminie SN.Powodzenia dziewczyny
Gratulacje ! jak przebiegł poród?
Biedroneczka10
Klaudia ale normalnie po porodzie dziecko nie od razu płacze u mnie to samo było z córką ja zaczęłam mówić że czemu ona nie płacze a oni ja odsluzowali i już złapała oddech. I to wcale nie jest nic dziwnego.No tak. W domu i przed USG były przezroczyste. A przed samym urodzeniem przebili pecherz i wyleciały podobno zielone. I teraz mama mi mówi, że nie chciała mnie martwic ale jak mała wyszła to leżała i się nie ruszała, nie płakała. Ja byłam w szoku to nie pamiętam. Ale lekarze podobno popatrzyli na siebie i się przejęli, za chwilę mała złapała oddech. Ja p.. super opieka .. chwila i bym nie miała dziecka ..
Wogole uważam że nawet jeśli była taka sytuacja mama Twoja nie potrzebnie ci o tym mówi bo i po co.
Paulana
Dziewczyny są jeszcze te Pampers 2 144 szt w Biedronce czy tylko jakiś czas temu były ?
U mnie dzisiaj 23 stopnie na telefonie pokazuje ,chyba przyzwyczaiłam się do upałów 30 stopni bo dzisiaj trochę chłodniej i mi zimno aż zalozylam długie spodnie i skarpetki
Z małą byliśmy na pobraniu krwi rano żeby znów sprawdzić poziom biliburuny ile się obniżyło , tatuś przeżywał bardziej kłucie niż chyba mała ..
Wczoraj wkoncu się zwazylam pierwszy raz po porodzie i ważę 63 kg , startowałam z 64 a w dniu porodu było 71.3 kg
Wogole teraz mam taki apetyt że szok ..i wieksze zachcianki niż w ciąży , no i mogę jeść wszystko bo już nie muszę się martwić zgagą
Nie wiem czy biedronka robi takie akcje na całą Polskę czy to jest tak że one bywają od tak jak sklep zamówi. Ja już zapas mam. Wszystko mam tylko dziecka jeszcze nie ma
Gienio
Bardzo mi miło - to jest poddasze , obecnie dzieciaki maja jeden wspólnyPiękne masz dzieci a jakie ładne wnętrza. Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia <3
tylko podzielony na 2 strefy .
Ja za to zakochana w twojej małej i jej pięknych włosach . Bliźniaki urodziły sie prawie , ze łyse .
Gienio
To super !!Przepraszam wiem, że to Laura ale chciałam chyba napisać też coś o Gabrysiu i tak jakoś wyszło
Alt lekko podwyższony, Ast w normie, bilurbina też a kwasów żółciowych nie mogę podejrzeć internetowo więc nie wiem. Jutro na 13.00 mam wizytę u lekarz rodzinnej ona ma wgląd do tych wyników to dopiero jutro się dowiem ale nie swędzi mnie juz nic.
Gienio
Jaka fajna gratulacje !!Jagna 3740g 54 cm. 5.08 dwa dni po terminie SN.Powodzenia dziewczyny
reklama
G
gosc12
Gość
Dziewczyny są jeszcze te Pampers 2 144 szt w Biedronce czy tylko jakiś czas temu były ?
Apetyt miałaś taki duży od porodu ? Bo ja jestem 8 dzień po i jem na dzień paczkę biszkoptów, z dwie kanapki i miskę zupy lub parę ziemniaków i kawałek mięsa. Ale wpycham na siłę , najchętniej nie jadła bym nic. Nie mam siły, kręgosłup mi w tyłek wchodzi , a na twarzy widać tylko mega cienie pod oczami , nic więcej ..
Od kiedy nosi rozm 2 ? Ile ma kg ?