reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale ciuchutko. A bałam się , że wchodząc tak rzadko nie będę miała jak Was nadrobić :) wszystkie rodzicie ?❤️✊

W ogóle nadrabiania nie mam hehe:) mnie pobolewa brzuch, i ogólnie słaba jestem:) niby do terminu 24.08 jeszcze ponad dwa tygodnie, ale znajoma jak mnie wczoraj zobaczyła to powiedziała że pewnie do tygodnia urodzę :) ogarnia mnie strach :p

reklama
No dwie godziny parcia miałam , chcieli robić CC ale udało się ją wyochnac. Nie pamiętam czy pisałam. Urodziła się bokiem z rączką przy buzi , dlatego tak długo to wszystko trwało
Ja się obawiam, ze u mnie będzie podobnie. Mała ciagle z rączkami przy buzi... Dziś to obie miała, aż strach...

W ogóle nadrabiania nie mam hehe:) mnie pobolewa brzuch, i ogólnie słaba jestem:) niby do terminu 24.08 jeszcze ponad dwa tygodnie, ale znajoma jak mnie wczoraj zobaczyła to powiedziała że pewnie do tygodnia urodzę :) ogarnia mnie strach :p
U mnie znow koleżanka jak mnie zobaczyła to stwierdziła, ze jeszcze trochę pochodzę :p nie pociesza mnie to :p

Nie będę rozmyślać. Ma się dobrze, więc to najważniejsze. Ale przerazilam się tym , że zielone wody już były ..
Ja przy każdym dziecku miałam zielone wody. Pierwszy poród kleszczowy bo mały się zaklinowal dostał tylko 6 pkt teraz chłop jak dąb 13lat
Lenka też zielone wody po przebiciu Ale z nią nie było żadnych problemów. Oboje urodzeni 6 dni po terminie.
Teraz termin 11 sierpnia. Ciekawe jak pójdzie . Narazie brzuch wysoko . Czop nie odszedł. Czekamy.

Klaudia ale normalnie po porodzie dziecko nie od razu płacze u mnie to samo było z córką ja zaczęłam mówić że czemu ona nie płacze a oni ja odsluzowali i już złapała oddech. I to wcale nie jest nic dziwnego.
Wogole uważam że nawet jeśli była taka sytuacja mama Twoja nie potrzebnie ci o tym mówi bo i po co.
Ja jak miałam seledynowe wody to podczas porodu podali mi antybiotyk który i syn z moją krwią że tak powiem dostał. Może Klaudia też dostała antybiotyk, a nawet o tym nie wie?

reklama
Nie wiem czy biedronka robi takie akcje na całą Polskę czy to jest tak że one bywają od tak jak sklep zamówi. Ja już zapas mam. Wszystko mam tylko dziecka jeszcze nie ma :)
U mnie te dwie paczki 2 jeszcze chwilę poleżą [emoji23]
Poki co zakładamy 0, a jeszcze 5 paczek 1 mam [emoji23]
Teraz z Gemini zamówiłam 4 paczki 0 [emoji23]

Do góry